2024. Június 16. vasárnap
Egy olasz lap szerint a taljánok körében dívik a párcserés, más néven swinger szex, ráadásul előszeretettel szexelnek szokatlan helyeken.

Becslések szerint félmillió olasz pár jár rendszeresen privát szexklubokba, hogy élvezze a párcserés szex örömeit – írja a La Stampa című napilap. Az egymás feleségével/férjével való szex országszerte egyre népszerűbb, főként az internetnek köszönhetően.

két fiatal pár, párcserés, swinger, szex

A cikk forrásául szolgáló római szervezet, a Federsex szerint az ország kétszáz swingerklubja félmillió tagot számlál, de becsléseik szerint a valós szám közelebb lehet a kétmillióhoz, ami Olaszország szexuálisan aktív nyolcmillió lakosának negyedét jelenti. A párcserés szex ma már egyáltalán nem számít elítélendőnek, sőt, olyannyira gyakori, hogy „akár ebédidőben is sor kerülhet rá”. Művelőinek átlagéletkora a férfiaknál 45, a nőknél 35 év.

A milánói Club Malizia egyik munkatársa szerint a vendégek összetétele meglehetősen vegyes, de a közös bennük az, hogy nincsenek anyagi gondjaik. A klubban könyvelők, orvosok, de még futballisták és politikusok is megfordulnak.

A La Stampa cikkét egy júliusi haláleset ösztönözte: egy mantovai klub mellett holtan találtak egy 27 éves férfit, akinek teste – úgy tűnik, egy balul elsült szexuális játék eredményeként – egy szegecses kutyanyakörvnél fogva lógott egy kerítésen.

A párcsere nem az egyetlen, amivel az olaszok megpróbálják felturbózni szexuális életüket: ezrek számára az jelenti az izgalmat, ha parkolókban, strandokon vagy akár temetőben lehetnek egymáséi.


Forrás: Vital
2008. 08. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés