2024. Június 16. vasárnap

Egy amerikai társkereső cég azt állítja, hogy megfejtette a fizikai vonzalom titkát, és képes ügyfelei számára a legideálisabb társat megtalálni, mégpedig szag alapján.


A cég tulajdonosai, akik szerint a szerelem egyszerűen a kémián múlik, az ügyfelek számára legideálisabb partnert a beküldött DNS-mintájuk elemzése után képesek megtalálni. A DNS-t a drog- és apasági teszteknél használatos szájból vett nyálminta biztosítja.

társkereső szex szag dns genetika

Az elmondása szerint a világon egyedülálló szolgáltatást nyújtó cég nem csak azt ígéri, hogy a DNS alapján megtalált partner természetes szaga az ügyfélnek tetsző lesz, de azt is, hogy vele egészségesebb gyerekeket tud majd nemzeni, és még közös szexuális életük is kielégítőbb lesz. A szokatlan társkereső eljárás a munkatársak elmondása szerint azon alapul, hogy az egyénre jellemző gének elemzésével megállapítható, kinek milyen az immunrendszere, márpedig szerintük tény, hogy annak a szagát érezzük vonzónak, akinek az immunrendszere eltérő a sajátunkétól.

A szagos társkeresésért a cég kb. 350 ezer forintnyi tagsági díjat számít fel, és a DNS-elemzés mellett a jó öreg kérdőíves módszer segítségével is megpróbál minél többet megtudni a társra vágyókról, hogy az általuk összehozott párok meggyőződése és értékrendje is passzoljon.


Forrás: Vital
2007. 12. 18.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés