2024. Június 17. hétfő
A női utazók tapasztalata szerint a világ legrosszabb szeretői a német férfiak, a legjobbak pedig az olaszok – állítja egy felmérés. A különböző nemzetek fiait szexuális teljesítményük szerint rangsoroló felmérés helyezései néhol meglepőek, a mögöttük álló indokok pedig változatosak.

A tízezer nő bevonásával készült felmérésben a negatív dicsőséget a németek önzőségük miatt nyerték el, míg a második legrosszabb svédeket túlzott gyorsaságuk miatt kaptak rossz helyezést.

szex sex szerető rangsor

A lista negatív végének további helyezései és indokai: a harmadik legrosszabb hollandok túl nyersek, a mögöttük lévő amerikaiak túlságosan dominánsak, a walesiek „nyálasak”, a skótok pedig túl hangosak. A tizedik legrosszabb helyet az angolok testalkatukkal érdemelték ki, ők ugyanis a női ízlésnek túl pufókak, de megkapták a magukét az izzadós törökök, a büdös görögök, és a szőrös oroszok is.

A listán természetesen az ágyban nyújtott teljesítményt nem csak lepontozni, de felértékelni is lehetett, ezek szerint a világ legjobb szeretői az olasz férfiak, utánuk következnek a franciák, az írek, a dél-afrikaiak, az ausztrálok, majd a spanyolok.

„Ki gondolta volna, hogy a walesiek jobb szeretők, mint a svédek? De figyelmeztetném a lányokat, hogy a vásár kettőn áll.” – kommentálta az eredményeket a felmérést készítő közösségépítő portál szóvivője, Peter Ward.


Forrás: Vital
2007. 12. 11.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés