2024. Június 16. vasárnap
Szomorú nap virradt a német férfiakra, miután 15 ezer nő szavazata alapján őket választották a világ legrosszabb szeretőinek. Örülhetnek viszont a spanyolok, ugyanis őket tartják a műfaj legjobbjainak.

A németek mögött fordított sorrendben az angol férfiak végeztek, őket a svédek követik – derült ki a felmérésből, amely szerint az angol szeretők „túl lassúak”, a svédek pedig „túl gyorsan akarnak végezni”.

A megkérdezettek szerint a német férfiaknak kellemetlen testszaguk van, ez pedig sokat ront az összhatáson. Az angolokat az a vád érte, hogy a nőkre hagynak minden munkát – olvasható a The Daily Telegraph internetes kiadásán.

A legjobbnak választott spanyolokat a brazil és az olasz férfiak követik, vagyis a nők még mindig a „latin szeretőket” értékelik a legtöbbre. A legjobban között végeztek a francia, az ír, a dél-afrikai, az ausztrál, az új-zélandi, a dán és a kanadai férfiak.

A legrosszabbaknak ítélt szeretők között a holland, az amerikai és a görög férfiak is megkapták a magukét: őket túl durvának, erősen uralkodóhajlamúnak, illetve túl „nyálasnak” tartották a választ adó nők. A skótok szemére vetették, hogy túl hangosak, a törökök erősen izzadnak, a walesiek pedig önzőek az ágyban. A nőknek az orosz partnerekről is megvan a véleményük, ők túl szőrösek az átlagízlésnek.


Forrás: MTI
2009. 09. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés