2024. Június 23. vasárnap

Fokozza az orgazmust a G-pontba adott injekció

orgazmus, G-pont, kollagéninjekció
1 . oldal
A G-pont érzékenységének növelésével fokozott orgazmust és szexuális vágyat biztosít a nőknek egy kollagéninjekció.

A kollagéninjekciót egy mindössze félórás, helyi érzéstelenítésben végzett ambuláns beavatkozás során, egy különlegesen kiképzett hüvelytükör segítségével adják be a G-pontba. Hatása kb. négy hónapig tart.

orgazmus, g-pont, kollagéninjekció

A kicsit több mint negyedmillió forintnyi fontba kerülő injekció ideiglenesen megnöveli a G-pont méretét, így az könnyebben lokalizálhatóvá és fokozottan érzékennyé válik, ami fokozhatja a szexuális vágyat és a kielégülést.

Az injekciót Londonban elsőként kínáló klinika munkatársa, professzor Phanuel Dartey szerint a szolgáltatást a nagy kereslet hívta életre, és ugyan a britek kissé konzervatívak – eddig mindössze öt nő vette igénybe a kezelést – az eredmények fantasztikusak. A professzor által hivatkozott USA-beli kutatások szerint a beavatkozáson átesettek 87%-a számolt be a libidó és a kielégülés fokozódásáról, valamint hosszabban tartó, és többszörös orgazmusokról.

A klinika szóvivője felhívja a figyelmet arra, hogy az injekció nem hat gyógyszerként a szexuális életükkel elégedetlen, a szexet nem élvező, vagy orgazmusra képtelen nőknek.


Forrás: Vital
2008. 04. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés