2024. Június 21. péntek
Heti két, néha akár több férfit is „elfogyasztott” az a 28 éves brit nő, aki a brit sajtónak nemrégiben elmesélte, hogy kilenc év alatt nagyjából kilencszáz férfival volt szexuális kapcsolata. A csoportos szexet sem vetette meg.

A hertfordshire-i Victoria Betteridge elmondta, hogy vallásos katolikus családban nőtt fel, szülei magán lányiskolába járatták, ahova fiúk be sem tehették a lábukat. Az Oxfordon végzett lány azonban most nem tett lakatot a szájára, ahogy szexuális életét részletezte.

„Tudom, hogy a legtöbb lány számára nem a legkellemesebb élmény az első alkalom, engem azonban teljesen magával ragadott! Azelőtt soha senki nem érintette meg a csupasz bőrömet. Csodálatos volt, újra és újra át akartam élni” – idézte a nő szavait a The News of the World.

Victoria emlékei szerint a szüzességét egy Tom nevű férfival veszítette el. „Ha nem szerelmeskedtünk egy nap legalább háromszor, búskomor és ingerlékeny lettem – idézte fel. Tom azonban nem akart egész nap az ágyban maradni. Találkozni akart a barátaival, vagy tanulni a vizsgáira. Végül közös megegyezéssel szakítottunk. Azt hiszem, Tom olyan kapcsolatot akart, ami nem csak a szexről szól.”

Victoria elmesélte, hogy gyakran szedett fel férfiakat egyéjszakás kapcsolatra is bárokban. „Nem érdekelt, ki az és honnan jött. Csak az számított, hogy lefeküdhessek vele és jól érezhessem magam. Klubokba és diákbulikba jártam. Kihívóan táncoltam a kiszemelt férfi előtt, majd meghívattam magam egy italra, ennyire egyszerű az egész” – mesélte a nő.

„A legtöbb fickónak tetszett, hogy én irányítok, és csak szexet akarok. Hetente legalább két férfit fogyasztottam el, néha többet is. Nem érzem magam romlott nőnek, egyszerűen csak bepótoltam azt, amit korábban elmulasztottam. Ha a férfiaknak lehet, akkor a nőknek miért nem?” – védekezett.

Victoria randirohama azután is folytatódott, hogy másodéves korában másik öt lánnyal költözött egy lakásba. „Egymásnak ajánlgattuk a fiúkat. Mindenkiről elmondtuk, hogy milyen az ágyban. Soha egyiküket sem akartuk kisajátítani, hogy mindenki kedvére szórakozhasson.”  Egyik barátja vezette be a szvingerklubok világába is. „Hétvégére mind felmentünk Londonba és elit szvingerklubokban múlattuk az időt. Mindenki szexelt mindenkivel. A tény, hogy mindannyian tudtuk, miért is vagyunk ott, izgalmassá és élvezetessé tette az egészet. Aznap éjjel kétszer is megtettem hármasban, a csoportos aktusba is belekóstoltam. Fogalmam sincs, pontosan hány emberrel voltam együtt, de ez volt életem legborzongatóbb, legkielégítőbb élménye.”

Victoria bizonygatja, hogy gyermekkorában szülei eltiltották ellenkező nemű társaitól. „Mindenki azt hiszi, hogy egész életemben ilyen kicsapongó voltam, de ez nem igaz. Amíg a társaim moziba és diszkóba jártak a fiúkkal, én otthon társasoztam a szüleimmel, lovagoltam és templomba jártam. Mikor 13 éves lettem, az apám nagyon szigorúan megtiltotta, hogy fiúkkal barátkozzam. Attól félt, hogy a tanulmányaim rovására menne. Lányiskolába küldött, hogy még véletlenül se forduljon meg a fejemben a fiúzás gondolata.”


Forrás: Medipress
2009. 10. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés