2014. Július 25. péntek
A menüsor nagy előnye, hogy úgy tálalhatunk egy ötfogásos, különleges ünnepi vacsorát, hogy a főétel kivételével mindent előre elkészíthetünk.

karácsonyi menüA főétel elkészítése is igen egyszerű, befűszerezzük a pulykát, bedugjuk a sütőbe, félóránként megfordítjuk, locsolgatjuk. Míg a pompás vacsora sül, addig díszíthetjük a fát, tálalhatunk.

Előétel: Mangós, makadámdiós salsa

Leves: Sütőtökleves fehérrépával

Főétel: Roston sült provanszi pulyka

Köret: Majonézes burgonya

Desszert: Mandulás hólabdák

 

További karácsonyi receptek


2007. 01. 23. (Aktualizálva - 2012. 12. 20.)
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés