2017. Március 23. csütörtök
Oltás az övsömör ellenOltással nagymértékben csökkenthető az övsömörből adódó súlyos komplikációk előfordulásának kockázata.

további hírek az archívumból
Varázsolja vissza bőre bársonyosságát!
Bőre veszített feszességéből, simaságából, nyomokat hagyott rajta a téli passzivitás, a terhesség vagy egy gyors fogyás? Szívesen megszabadulna a bikiniszezonig ezektől a zavaró bőrhibáktól? Válassza a Schüssler Naturcosmetics natúr mélyhidratáló testápoló szettjét, amely mindkét gondon segít!

Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!
„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...

Ha egész évben vagy félévben elhanyagoltuk a tanulást, akkor jöhet a sokak számára ismerős tűzoltó módszer, mikor kb. 48 óra alatt magoljuk be az egész anyagot. A vizsga ilyenkor sikerülhet, de a tanultakból később már biztosan nem emlékszünk semmire.
További cikkek: Tanulás, memória

Mint életünk minden területen, az élelmiszerek táján is rengeteg halhatatlan tévhit alapján tájékozódunk nap, mint nap. Az alábbiakban négyet gyűjtöttünk össze azok közül a tények közül, amit majdnem mindenki rosszul ismer.

Spenót, tojás, borókabogyó, alma és sütőtök – rendszeres fogyasztásukkal biztos jót teszünk magunknak.

Fontos döntések meghozatala előtt az ősrégi tanács szerint ajánlatos egyet aludni. Egy kutatás szerint ugyanez érvényes a tanulásra is.
További cikkek: Tanulás, memória

Az emberi testet többszörös védekezőrendszer óvja a mikroorganizmusok jelentette fenyegetéstől. A védelem azonban meggyengülhet, sőt, az immunrendszer akár tévedhet is. Hogyan működik ez a bonyolult rendszer?
További cikkek: Autoimmun betegségek

A világot felfedezni vágyó gyermek veszélyérzete sokkal kisebb a kíváncsiságánál. Nyáron különösen sok a gyermekbalesetek száma, de a lakást is biztonságossá kell tenni az apróságok számára.
További cikkek: Balesetek, elsősegély
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés