2017. Július 28. péntek
Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!
„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...

Hosszabb, egészségesebb, jobb élet. Csábító kilátások és remények ez tény. A cél nemes, s még ha az út homályos is olykor, mindig is vannak-voltak, akik kezükben vélt vagy valós lámpást lóbálva eligazítást kínáltak a tájékozódni kívánó embereknek.

Lábainkra hárul teljes testsúlyunk cipelése; egy ekkora megterhelésnek kitett testrész kiemelt gondoskodást igényel. Egy rövid, otthoni lábápoló program is nagyon meghálálja magát, hiszen a lábaink kényeztetésével egész testünk érezhetően felüdül.
További cikkek: Szépségápolás

A cukorbetegség diétájának legfőbb jellemzői lényegében megegyeznek az egészséges táplálkozás fő ismérveivel. Ugyanakkor a cukorbetegség fajtája és egyéni adottságok is befolyásolhatják a diéta megfelelő összeállítását.
További cikkek: Top cikkek

A fogszuvasodás kialakulása a fogfelszín, a táplálkozás során fogyasztott szénhidrátok és specifikus szájbaktériumok egymásra hatásának következtében jön létre genetikai fogékonyság esetén.
További cikkek: Fogászat, szájsebészet

Az oldhatatlan, durva rostok ideálisan tisztítják a vastagbelet, ami nem csak a székrekedés megszüntetésének, hanem a hosszú, egészséges életnek is az egyik záloga.

Testünk nagy részét folyadék alkotja, melyből naponta kb. 2,5 liternyi választódik ki – ennek pótlásakor nem csak a mennyiségre, de a megfelelő minőségre is figyelnünk kell.
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés