2014. Szeptember 23. kedd

Egészséges életmód

Májvédő finomságokMogyoró, mandula és aszalt sárgabarack: érdemes sokat fogyasztanunk ezekből az ételekből, a legújabb kutatások szerint ugyanis E-vitamin tartalmuk csökkenti a májrák kialakulásának a kockázatát.
Bővebben


Igyon egészséges vizet bárhol, bármikor!
Szeretné, ha jártában-keltében, otthon és munkahelyén, sőt, kirándulás, nyaralás közben is mindig megbízható minőségű, ásványi anyagokkal dúsított, egészséges vizet ihatna? Ismerkedjen meg a lúgosító sportpalackkal!
(x)

Fedezze fel a várost, ahol jó embernek és magyarnak lenni!
Ismeri Sopront? Rendben, hogy volt ott iskolai kiránduláson no meg a VOLT fesztiválon, de sétált már órákig a hangulatos utcáin, bejárta a sok száz éves múltat őrző múzeumait, gyönyörködött a parkjaiban, ligeteiben, kóstolta borait? Sopron olyan hely, ahová akár évente vissza lehet térni, hogy testileg-lelkileg felfrissülve térhessenek haza!


KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Egri Réka
Fogszabályozó szakorvos


A lábujjgomba megelőzésére használjunk közös zuhanyzókban vagy fürdőkben saját papucsot. Lábujjainkat töröljük minden alkalommal szárazra, naponta váltsunk zoknit, s akinek már többször kiújult a fertőzése, használjon gombaellenes hintőport a megelőzésre.Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés
Ajánló
Ajánló
Ajánló