2018. Június 21. csütörtök

Testkultúra, fitnesz

A zene ősidők óta gyógyír az embernek, Ausztriában mostantól hivatalosan is.
BŐVEBBEN


szabadtéri, sport, sportolás, edzés, hideg
A megfázástól tartva a hideg idő beköszöntével sokan lemondanak a szabadtéri edzésről, pedig alapos felkészülés mellett a szabadtéri sportolás segítségével a szervezet felvértezhető a jellegzetes téli betegségek ellen.
BŐVEBBEN


intimtorna

Az alhasi és medencealapi, rejtett izmok szerepe nagyon fontos az életben, edzettségük nagymértékben befolyásolja az egészséges életvitelt. Az edzésüket szolgáló intimtorna már gyermekkorban elkezdhető.


BŐVEBBEN


fitnesz

A sajttól, a bortól és a sármos színészektől eltérően a testedzési stratégiákat nem teszi jobbá az idő múlása. Emiatt adnak ki a fitnesz-kutatók újabb tanulmányokat, melyek megrengetik a hagyományos elképzeléseket. Kilenc banális fitnesz-kérdésben a legfrissebb eredmények bizony fordulatokat hoztak.


BŐVEBBEN


szauna
A finnek tudnak valamit! A szaunázás erősíti az immunrendszert, jól hat a stressz ellen, frissíti a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat. Hogyan szaunázzunk?
BŐVEBBEN


mozgás

A hétköznapi tevékenységek is jelentős kalóriamennyiséget égetnek el, így könnyebb a fogyókúra. A konditeremben való izzadás helyett kertészkedjünk, mossunk kocsit, éljünk nemi életet!


BŐVEBBENTovábbi cikkeink

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Egri Réka
Fogszabályozó szakorvos
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés