2024. Július 16. kedd
Megszületett a tavaly "terhes férfiként" ismertté vált Thomas Beatie második gyermeke; a kisfiú természetes úton jött a világra, mivel a transzszexuális Beatie nem esett át teljes körű nemi átalakító műtéten.

A kedden született kisfiú már a második gyermeke a 35 éves Beatie-nek és 46 éves feleségének, és csakúgy, mint a tavaly júniusában világra jött kislányuk esetében, most is a feleség, Nancy akarja szoptatni az újszülöttet.

terhes férfi

A hawaii születésű, eredeti nevén Tracy Beatie 24 évesen döntött a részleges nemi átalakító műtét mellett, amelynek részeként leoperálták melleit. Megőrizte viszont petefészkeit és méhét, így alkalmas maradt arra, hogy teherbe essen és gyereket szüljön.

A pár azt követően döntött a „férfi” terhessége mellett, hogy Nancy egy műtétet követően nem eshetett teherbe. A mesterséges megtermékenyítés saját petesejt és spermadonor révén valósulhatott meg.

A pár első gyermekének világra jötte heves vitákat váltott ki az Egyesült Államokban, és nagy port vert fel más országokban is.


Forrás: MTI
2009. 06. 10.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés