2024. Június 16. vasárnap

A dél-koreaiak egyre gyakrabban fordulnak az internethez és a mobilszolgáltatókhoz, ha szexuális szolgáltatásokat szeretnének vásárolni, az országban ugyanis 2004 óta rendkívüli módon megszigorították a bordélyházakra vonatkozó törvényeket.

 

Nézze meg az egészségpláza termékeit!


Az országban a prostitúció-ellenes törvény bevezetése óta a vöröslámpás negyedek forgalma 42 százalékkal esett vissza. A prostitúciót azonban nem sikerült teljesen megfékezni. A karaoke-bárokban, masszázs-szalonokban és borbélyüzletekben működő nyilvánosházak forgalma 26 százalékkal nőtt a törvény bevezetése óta.

szex sex telefonszex mobil internet korea

Az Egészségügyi és Népjóléti Tanács tagja, Ahn Myoung-ock szerint a kulcs a prostitúció megállításához az internet és a mobilszolgáltatók fokozottabb figyelemmel kísérete lenne. A Tanács adatai szerint jelenleg több mint tizenegyezer olyan weboldal és mobiltelefonos szolgáltató található az országban, amelyeken keresztül virágzik a prostitúció.

Mr. Myoung-ock szerint a legtöbb szex témájú weboldalon a lányok képe mellett még az áruk is szerepelt. „A fiatal egyetemista nők könnyű bevételi forrást keresnek, és emiatt sokan fordulnak a prostitúció felé” – nyilatkozta a tanácsos.

Dél-Koreában illegális a prostitúció és a 2004-es törvénymódosítás óta a büntetés is súlyosabb a legősibb mesterséget űzők számára.

Nézze meg az egészségpláza termékeit!


Forrás: Medipress
2007. 10. 17.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés