2024. Június 24. hétfő
A statisztika is lehet szexis: íme kilenc érdekes adat a szexről.

szex

Termékeny szülők
A nők utódlási világrekordját egy 18. századi orosz hölgy tartja, 69 gyermekkel. Összesen 27 terhességből hozott világra 16 kettes-, 7 hármas- és 4 négyes-ikerpárt. Az ő teljesítménye azonban eltörpül a férfi rekorder mellett: egy marokkói uralkodó 342 lányt és több mint 700 fiúgyermeket nemzett.

A méret a lényeg?
Urak, csak nyugalom. Egyes filmek szorongáskeltő méreteivel szemben az átlagos pénisz erekcióban csak 12-18 cm hosszú...

„Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
A 40 éves férfiak 5 százaléka, a 65 évesek 15-25 százaléka küzd merevedési zavarokkal. Az esetről beszélni talán kínos, de szükséges, mert komoly betegség is állhat a jelenség hátterében.

Az ártatlanság kora
Egy amerikai felmérés szerint a fiúk átlagosan 16,9, a lányok 17 éves korukban veszítik el szüzességüket. Újabb kutatások szerint ebben örökletes tényezők is szerepet játszanak: a nagyobb impulzivitás koraibb szexuális tapasztalatszerzéssel jár.

Hitvesi ágy
A házasságban élők 12 százaléka egyedül alszik. Lehet, hogy ennek a férfiak horkolása az oka?

A titokzatos orgazmus
Míg a férfiak 75 százaléka minden aktus során eléri az orgazmust, a nők mindössze 29 százaléka számol be ugyanerről. Ráadásul túlnyomó többségüknek a csikló izgatására is szüksége van ehhez.

Barátok közt
Amerikai felmérés szerint fiataloknál gyakori a barátok közötti szexuális kapcsolat. Fő előnyének azt tartják a felek, hogy nem szükséges hozzá a hosszútávon elköteleződés.

Mennyi az annyi?
Egy 20 és 59 év közötti amerikaiakat felmérő tanulmány megállapítása szerint a nőknek életük során összesen átlag 4, a férfiaknak 7 szexpartnerük van.

A szex bizony fertőző
Az aktív nemi életet élők 50 százalékának van élete során legalább egyszer HPV- (humán papillomavírus) fertőzése. Jóindulatú formájában ez szeméremtáji szemölcsöket jelent, a rosszindulatú fertőzés azonban méhnyakrákot is okozhat. A fertőzés az esetek 90 százalékában 2 éven belül spontán megszűnik.


Forrás: Medipress
2009. 10. 18.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés