2024. Július 25. csütörtök

  Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Legyen szó akár a péniszméretről, a HPV veszélyeiről, vagy a nem kívánt terhességekről, a számokkal nem árt tisztában lenni. A következő pár érdekes adatot szívesen ajánljuk azok figyelmébe, akik szexuális értelemben átlagon felüliek, vagy éppen átlagon aluliak (meglátják, mindkét eset rossz).


• A legtöbb gyermeket szült asszony a 18. századi Oroszországban élt: összesen 69 gyermeket hozott a világra, ezek közül 16 iker-, 7 hármasiker- és 4 négyesiker-terhessége volt. Ennek ellenére mégsem ő a rekorder: egy, az 1700-as években élt marokkói császár összesen 342 lányt és 525 fiút nemzett, és halálának idején mintegy 500 férfi leszármazottal rendelkezett.

• Egy átlagos erektált pénisz 12 és 18 centiméter hosszú és 10-15 centiméter a kerülete (ami kb. 3,2-4,8 cm átmérőt jelent).

• A 40-es korosztályban lévő férfiak 5 százaléka, és a 65 év felettiek 15-25 százaléka szenved valamilyen mértékű erekció zavartól.

Intim lét érdekességei

• A férfiak átlagosan 16,9 éves korukban vesztik el szüzességüket, míg a nők 17,4 évesen. Abban, hogy mikor veszítjük el szüzességünket, nagy szerepet játszanak a gének: az öröklött tényezők, mint a vérmérséklet szabják meg a szexuális étvágyat is.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 10 házas emberből egy (12 százalék) általában egyedül, párjától külön alszik.

• Míg a férfiak körülbelül 75 százaléka minden egyes szexuális együttlétkor eléri az orgazmust, addig ez nők esetében csupán 29 százalékról mondható el. A legtöbb nő képtelen a hüvelyi orgazmusra, és csak a klitorisz izgatásával juthat el a csúcsra.

• Az egyetemisták közel kétharmadának vannak olyan barátai, akikkel csak a szexuális kapcsolat miatt vannak együtt, párkapcsolati kötelezettségek nélkül.

• Egy 20 és 59 év közötti felnőtt nőnek átlagosan négy szexuális partnerrel van dolga élete során, míg egy hasonló korú férfinak héttel.

• A 2001 és 2003 között szült nők kétharmada terhessége alatt is végig dolgozott, 80 százalékuk pedig a szülés után egy hónappal már ismét munkába állt. Ezzel szemben a hatvanas években a nők alig 45 százaléka dolgozott terhességének ideje alatt és 35 százalékuk tért csak vissza a munkába egy hónappal a szülést követően.

• A szexuálisan aktív férfiak és nők fele találkozik valamikor élete során nemi szervi HPV-fertőzéssel. A HPV, vagy humán papilloma vírus egyszerű nemi szervi szemölcsöktől kezdve a méhnyakrákig igen változatos betegségeket okozhat. Az esetek 90 százalékában a szervezet saját immunrendszere két éven belül tünetmentesen leküzdi a fertőzést.


Forrás: Medipress

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés