2021. Május 07. péntek

A hét témája: Tökéletes látás

Szem2teaser

A hagyományos femto típusú lézeres látásjavító kezelésnél nyolcszor gyorsabb, háromszor pontosabb, teljesen fájdalommentes és annyira kíméletes a szemhez, hogy még azokon is tud segíteni, akik eddig nem voltak alkalmasak a lézeres szemműtétre. Hogy melyik ez a kezelés? Megmutatjuk!


BŐVEBBEN


Focusmed1 teaser

Rövidlátástól, távollátástól vagy asztigmiától szenved? Ez a három fénytörési hiba okozta látásprobléma könnyen korrigálható szemüveggel, kontaktlencsével, de akár a legkényelmesebb, hosszú távra szóló megoldással, a lézeres szemműtéttel is.


BŐVEBBEN


Focusmed2 teaser

Látásunk sajnos az idő előrehaladtával fokozatosan romlik. Negyven-ötven évesen már gyakran előfordul, hogy az apró betűket nehezen tudjuk elolvasni, egyre távolabb kell tartani az újságot, könyvet, hogy „lássunk valamit”. Csak a szemüveg segíthet rajta?


BŐVEBBEN


Focusmed3teaser

Nem is olyan régen, az öregszeműség egyet jelentett az olvasószemüveg viseléssel, ami igencsak sok bosszúságot tud okozni a mindennapokban. Azonban ma már nem muszáj beletörődni az olvasószemüveggel járó vesződségekbe. Egy mindössze néhány másodperces lézeres kezeléssel ugyanis egyszer s mindenkorra megszabadulhat tőle!


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés