2021. Június 23. szerda
A reumatikus elváltozások igen sokfélék lehetnek kiváltó okaiktól, súlyossági fokuktól függően, az azonban közös bennük, hogy a fájdalommal és a mozgás beszűkülésével, korlátozottságával járnak. Az ilyen panaszokkal küzdők számára ajánlott a Rheuvit gél.

reuma, fájdalom

Az ízületeket érintő leggyakoribb elváltozások közé tartozhatnak egyrészt különféle sérülések, például húzódások, rándulások, valamint a reuma gyűjtőnévvel illetett elváltozások. Ezek egyrészt lehetnek ízületi gyulladással járó reumatikus bántalmak (arthritis), illetve az ízületek működését biztosító porcréteg eltűnésével járó kopásos ízületi panaszok (artrózis).

Az elváltozások fennállhatnak rövid ideig, vagy tartósan, érinthetnek csak egy, de akár több ízületet, kiválthatják mechanikus behatások vagy hideghatás, kórokozók, de akár az immunrendszer kóros működése is.

Az ízületi panaszokat a fájdalom mellett az érintett ízületek duzzanata, merevsége, deformálódása, nyomásérzékenysége, a mozgás nehezítettsége, korlátozottsága jellemzi. Kezelésükre azok típusától, súlyosságától függően igen sokféle módszert alkalmazhatnak a gyógynövényi készítményektől kezdve a fizikoterápián át a műtétig.

Rheuvit

A Rheuvit gél krónikus ízületi fájdalmak, izomhúzódások, túlzott igénybevétel, megerőltetés, sportsérülések esetén ajánlott készítmény.

Fő összetevőinek egyike a körömvirág (Calendula officinalis) különleges feldolgozással előállított kivonata, amely az egyik legerősebb gyulladásgátló komponens. Másik fő hatóanyaga a metilszalicilát, egy fűzfakéregből kivont anyag, melynek fájdalomcsillapító hatása közismert. Az alkalmazott kombináció különböző hatásmechanizmusú aktív anyagai segítenek a reumatikus panaszok enyhítésében. A Rheuvit gél hűsítő hatású, csökkenti a fájdalomérzetet, és elősegíti a gyulladásos állapot megszűnését.

A Rheuvit gél gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Alkalmazása: A fájó testrészt naponta többször dörzsöljük be.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza a Rheuvit gélt, ha veseelégtelenségben szenved, vagy allergiás valamelyik összetevőjére.

A Rheuvit gél megvásárolható a Vital EgészségPlázában:
75 grammmos kiszerelés >>
250 grammos kiszerelés >>

További információ: www.gradienskft.hu


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(x)


2010. 11. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés