2024. Július 15. hétfő
Egyes források szerint Michael Jackson Blanket becenevű fiának titokzatos apja nem más, mint a színész, Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja.

A nemrég elhunyt popkirály és Culkin a Reszkessetek betörők című sorozat sikere óta voltak jó barátok. A viszony állítólag annyira elmélyült, hogy Culkin felajánlotta spermáját egy ismeretlen béranyának, aki megszülte Prince Michael II-t, azaz Blanketet.

Macaulay Culkin, Michael Jackson

„Közismert, hogy különös kapcsolat fűzte össze Jacksont és Macaulayt” – idézte forrását a The Sun. “Most olyan pletykák terjednek futótűzként, hogy Macaulay, akit Jackson csak Mack-nek becézett, valójában Blanket biológiai apja” – fűzte hozzá még a hírforrás.

Jackson egy közeli barátja állítja, hogy a művész a három gyermeke (Prince Michael II, Michael és Paris) közül egynek sem a biológiai apja.

“Ez nem csak szóbeszéd, még maga Culkin is gyanítja, hogy ő lehet Blanket apja. Sok név felmerült az apa személyét illetően, de talán ez a leghajmeresztőbb. Jackson és Culkin azonban a legjobb barátok voltak. Culkin azon kevesek közé tartozott, akikben Jackson valóban bízott, és Mack sosem hagyta cserben. Jackson rajongott érte, ezért kérte meg, hogy adja oda a spermáját. Szerintem valahol mélyen mindig azt szerette volna, ha Mack a fia. Blanket születése egyfajta második legjobb megoldás volt.” – tette hozzá a forrás.

Culkin barátai szerint sosem fog nyilvánosság elé állni ebben az ügyben.


Forrás: Medipress
2009. 09. 01.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés