2024. Június 19. szerda
Egy angliai klinikának adja át biztonságos megőrzésre Michael Jackson családja a júniusban elhunyt amerikai popkirály örökítőanyag-mintáit, attól tartva, hogy „gátlástalan kincsvadászok” a mintákat felhasználva esetleg „előállítanak” egy új örököst.

A Daily Mirror című bulvárlap értesülése szerint Jackson – aki több hónaposra tervezett londoni koncertsorozatának kezdete előtt alig néhány nappal halt meg – még tavaly adott spermammintát egy Los Angeles-i donorbanknak, abban a reményben, hogy valamikor világra jöhet negyedik gyermeke is.

Azonban az énekes több milliárd dolláros hagyatéka körüli jogi huzavona közepette a család aggódni kezdett amiatt, hogy esetleg „nem mindenkiben lehet megbízni”, és valaki felhasználhatja a mintát egy olyan örökös fogantatására, aki jogot formálhat a vagyonra.

A Daily Mirror egyik forrása szerint mindez „őrültségnek tűnhet..., ám ha Michaelről van szó, bármi elképzelhető”.

A forrás szerint a családnak tudomása van arról, hogy Jackson több személynek is hozzáférést biztosított a mintához, a probléma azonban az, hogy nem tudják, kiknek. Tekintettel arra, hogy „számos orvos is érintett” Jackson halálában, „könnyen megeshet valami sötét dolog” – idézte a bennfentest a brit lap.


Forrás: MTI
2009. 08. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés