2014. Április 20. vasárnap
kismama étrendKérjük, olvassa el az "Amire a magzatnak szüksége van" c. cikkünket, így többet tudhat meg a terhesség során követendő helyes étrendről!

Hétfő

Reggeli: citromos tea , frissen facsart gyümölcslé, fokhagymás sajtos pirítós
Tízórai: krémtúró
Ebéd: zellerkrémleves, milánói makaróni, gyümölcsjoghurt (tegyünk élőflórás natúrjoghurtba valódi gyümölcsdarabokat)
Uzsonna: tej, péksütemény
Vacsora: zöldségleves, illatos-omlós pulykaszelet, párolt brokkoli

Kedd

Reggeli: kakaó, vajas-mézes kalács, gyümölcs
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: fokhagymás tengerihal-filé, sült burgonya, savanyúság
Uzsonna: gyümölcsjoghurt
Vacsora: banánturmix mézzel, sonkás szendvics sovány sajttal, paradicsommal, paprikával

Szerda

Reggeli: citromos tea, lekváros pirítós, gyümölcs
Tízórai: sovány sajt, alma
Ebéd: gombaleves, spenót tükörtojással (Ügyeljünk arra, hogy a tojás friss legyen, és alaposan mossuk meg felhasználás előtt!), sovány sajt
Uzsonna: gyümölcsrizs, péksütemény
Vacsora: padlizsános csirke, rizs, gyümölcs

Csütörtök

Reggeli: müzli tejjel és valódi gyümölcsdarabokkal, tej
Tízórai: sovány sajt, frissen facsart gyümölcslé
Ebéd: paradicsomleves, rakott karfiol, gyümölcs
Uzsonna: gyümölcstea, péksütemény
Vacsora: citromos csirkekrémleves, almás cukkini

Péntek

Reggeli: sajtos szendvics, frissen facsart gyümölcslé
Tízórai: gyümölcsös müzli
Ebéd: narancsos sárgarépaleves, pulykamell, görög saláta
Uzsonna: banánturmix, gyümölcs
Vacsora: lazac lime-mal és zöldfűszeres vajjal, petrezselymes burgonya

Szombat

Reggeli: avokádókrém pirítóssal, citromos tea
Tízórai: frissen facsart gyümölcslé, gyümölcs
Ebéd: paradicsomleves, joghurtban sült csirkemell, párolt zöldségek
Uzsonna: reszelt sárgarépa mézzel és almával
Vacsora: töltött tök, sovány sajt

Vasárnap

Reggeli: alma, fokhagymás natúrjoghurtos korpáskenyér (natúrjoghurtba egy kevés zúzott fokhagymát teszünk, ezt esszük a kenyér mellé)
Tízórai: sovány sajt, dió, gyümölcs
Ebéd: húsleves; csirke cserépben, zöldségekkel; almáspite
Uzsonna: gyümölcsös müzli
Vacsora: zöldborsófőzelék, pulykahúsból készült fasírt


2007. 01. 16. (Aktualizálva - 2013. 06. 10.)
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés