2024. Május 23. csütörtök
Egészen elképesztő az a kutatási adat, mely szerint egy átlagember idejének több mint 90%-át zárt térben tölti anélkül, hogy napfény érné. Az emberi szervezetnek sokkal nagyobb szüksége van a természetes fényre, mint gondolnánk.

Ez segít a szervezetünknek D-vitamint termelni, javítja a cirkadián ritmust és az alvási szokásokat, segít összpontosítani, feltölt energiával, ráadásul még boldogabbá is tesz minket.

A fény bizonyos hullámhosszai, mint a napfényben is megtalálható vörös és az ahhoz közeli infravörös fény, melyeket a  vörös fény terápia használ, segíthetnek feltölteni sejtjeinket, befolyásolhatják a hormonműködésünket, javíthatják a hangulatunkat.

 

Vörös fény terápia

Továbbá:

• fokozhatják az energiánkat és fizikai teljesítményünket,

• gyorsíthatják a betegségekből való felépülést,

• növelhetik az éberséget,

• javíthatják az alvást, a kognitív funkcióinkat

• lassíthatsák az öregedést, az öregkori izomveszteséget,

• növelhetik a kollagénszintézist, így a bőrünkre és ízületeinkre is jótékony hatással lehetnek.

Egy 2014-ben közzétett svéd tanulmány, 29 518 svéd nő napozási szokásait követte 20 éven keresztül, ahol azt vizsgálták, hogy milyen hatással van a teljes elhalálozási arányra, ha valaki kerüli a napot. A kutatás eredménye pedig egyenesen sokkoló volt: a legkevesebb napozásnak kitett nőknél kétszer magasabb volt a halálozási arány, mint a legtöbb napozásnak kitett nőknél!

Egyes kutatók úgy vélik, hogy a természetes fényen belül a vörös fény hullámhossz az, amely képes elérni a mitokondriumokat, a test energiatermelő „erőműveit”, melyek létfontosságúak a túlélésünkhöz. Az általunk elfogyasztott ételekből ezek termelik az élet fenntartásához és a szervműködés támogatásához szükséges energia több mint 90% -át.

A mitokondriumok funkcióvesztése állandó fáradtságot és egyéb tüneteket is eredményez, amelyek szinte minden krónikus betegség esetén gyakori panaszok, az Alzheimer-kórtól és a szív-, érrendszeri betegségektől kezdve a cukorbetegségen át az autizmusig. A jól funkcionáló mitokondrium az egészség, az energikus mindennapok és a hosszú élet kulcsa.

A vörös fény terápia során a készülék fényhullámhosszokat bocsát ki a bőrre, hogy stimulálja a szervezet természetes gyógyulási és regenerációs folyamatait. Az optimális hullámhosszú és energiaszintű vörös és közeli infravörös fény védelmet nyújthat a szervezet sejtjeinek a nitrogén-monoxid okozta károsodástól, amely akár le is állíthatja a sejtek ATP-termelését, ha huzamosabb stressznek vagyunk kitéve, vagy elhúzódó betegségben szenvedünk.

Oldalunk, a vorosfeny.hu jelenleg az egyetlen vörös fény terápiás termékeket értékesítő weboldal, mely nemcsak célzott, lokális kezelésre alkalmas apró mini paneleket, kézben tartható fényterápiás készülékeket kínál, melyek csak a test egy viszonylag kis területének kezelésére alkalmasak, mint például egy fájó boka, gyulladt fül, ínhüvelygyulladás, hanem termékeink javarészt, szinte a teljes testet lefedő hatalmas vörös fény panelek palettájából áll, melyek az igazi vörös fény élményt nyújtják

Mivel sokkal szélesebb lefedettségre tervezték ezeket a paneleket, így nagy területeket lehet kezelni velük, az idő töredéke alatt.

Fontos tudnunk, hogy minél nagyobb egy vörös fény terápiás panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, ezáltal sokkal több fényenergia jut a testbe, ami intenzívebb vörös fény hatást biztosít- minél több fényhullámhosszúságú fényt tud befogadni a szervezetünk és a sejtjeink, annál több energiát lehet termelni. A teljes testre kiterjedő vörös fény terápiás kezelések szerteágazóan, átfogóan hathatnak az egész szervezetünkre, mint például az alvás, hangulat és a keringés javulása, energiaszint és a teljesítmény növelése, a szervezet regenerációjának megsegítése sportteljesítmény és krónikus állapotokból való felépülés esetén.

Cégünk, a Jakobsen Biohacking Kft 2022 novemberében tette elérhetővé hazánkban Európa legmagasabb minőségű és hatásfokú, a vörös fény piacán egyedülállóan kettő helyett négy fényhullámhosszal (két vörös és két közeli infravörös, NIR ) működő, több méretben és teljesítménnyel kapható vörös fény terápiás paneleket.

A vörös fény terápia tehát megoldást nyújthat a természetes fény hiányából adódó egészségügyi problémáinkra, mint a rossz alvás, krónikus fáradtság, hangulatzavarok, csökkent energia és stressztűrőképesség.

 

Többet szeretnék tudni a vörös fény terápiáról

 

Szponzorált tartalom


Szerző: Jakobsen Anita
2023. 01. 26.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés