2024. Június 17. hétfő
Hogyan színlel egy férfi? -  A leleplezés
Egy német kutatás szerint a színlelt orgazmus nem is olyan ritka, mint azt első hallásra gondolnánk. A megkérdezett nők közel 80 százaléka, míg a férfiak (igen a férfiak!) jó 60 százaléka tettetett már gyönyört a szexuális együttlét során. Mi lehet a nagy átverés show-k hátterében?

A férfiaknál a megjátszott orgazmus egyik oka lehet az, hogy a nőről aki felöltözve csábos idomok, nagy mellek illúzióját keltette kiderül, hogy szó sincs ilyesmiről, szemfényvesztés az egész. A nagy mellek valójában derékig lógnak, a farmerban ropogósan kemény fenék pedig puha hájtömeg. Sok férfi ilyenkor már nem fúj visszavonulót, félve attól, hogy megbántja a hölgyet, vagy hogy az esetleg impotensnek fogja gondolni, ezért inkább megpróbál mielőbb viszonylag méltósággal „túlenni” a dolgon.

orgazmus

A különböző drogok és az alkohol bár fokozhatják a vágyat, kifejezetten az orgazmus ellen dolgoznak. Bátorság kérdése ilyenkor bevallani: „drágám, ma nem megy nekem”. Egyszerűbb néhány kéjes nyögéssel befejezni a befejezhetetlent.

Rossz hatással vannak a férfiakra is (különösen a tapasztalatlanabb fiatalokra) a pornófilmek. A hányszor, hogyan, mennyi ideig kérdésében a jelenetek távolról sem a valóságot tükrözik, sokkal inkább a filmkészítés szabályait követik és a nézőt önmagukkal szembeni irreális elvárásokra késztetik. Egyvalamire azonban valóban megtaníthatnak: arra, hogy miképp lehet színlelni azt, amit inkább átélni volna jó.

Ritka az olyan ember, legyen akár nő, akár férfi, aki minden pillanatban késztetést érez a szeretkezésre. Ha a napi stressz még ott dolgozik, vagy ha azon jár az eszünk, hogy győz-e a csapat a hétvégi rangadón, nos, az ehhez hasonló gondolatok meglehetősen libidógyilkos témák. „De most áruljam el neki, hogy a bajnoki mérkőzésen morfondírozok? Inkább nyögök néhányat, legalább utána nyugtom lesz” vallja sok színlelő, pedig korántsem biztos, hogy a párjában egy világ dől össze csupán azért, mert ma nincs hangulatban.

A különböző okoknál fogva bekövetkező erekciós zavarok és az elmaradt ejakuláció felvállalása a legtöbb férfi számára kínos. Férfiatlannak tartják, attól félnek, hogy a partner impotensnek fogja tartani, aminél sokkal felvállalhatóbb az imitált kielégülés.

Hogyan színlel egy férfi?

A gyengébb nem a színlelés terén természetesen valamelyest előnyben van, hiszen kielégülésüket nem jelzi valamely kézzelfogható eredmény. Magát a magömlést persze nem lehet imitálni, azonban a sperma kilövellése amúgy sem minden esetben látható. Különösen akkor nem, ha az aktus sötétben történik, vagy ha a férfi óvszert használ, vagy a „csúcson” a pénisze a nő hüvelyében van. Ha egy férfi az orgazmus átéléséhez hasonlóan viselkedik, vagyis zihál, sóhajt, kiált, dörmög, izomrándulásokat imitál, nos, ilyenkor a nők ritkán ellenőrzik, hogy partnerüknek valóban volt-e magömlése vagy sem, hisz az már csak természetes, vélik.

A leleplezés

Természetesen mindenki máshogy éli át a kielégülés pillanatait, azonban aki odafigyel, könnyen kiszűrheti a hamis férfi-orgazmusokat. A kíváncsi hölgyemény utánajárhat, a magömlés bizton eligazít. De mi a teendő, ha kiderült az átverés? Ha nem rendszeresen fordul elő a probléma, akkor a legbölcsebb ilyenkor hallgatni, a teremtés koronái ugyanis nem véletlenül színlelték a gyönyör kéjes pillanatait. A megszégyenítésnek semmi értelme, csak ront a helyzeten, a nő viszont a jövőben lehet gyengédebb, figyelmesebb, kereshet izgisebb helyzeteket a szexhez, ne adj isten néhány kilótól még meg is szabadulhat.

Persze akadnak olyan esetek is, amikor a színlelésnek nincs túl nagy jelentősége (lásd egy éjszakás kalandok), azonban egy ígéretes kapcsolatot azzal kezdeni, hogy színleljük a gyönyört, olyan hazugságspirálhoz vezethet, ami mindkét félnek csak rosszat tesz.Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés