2024. Június 15. szombat
A brit szexuálisan aktív népesség több mint fele szenved el kisebb-nagyobb húzódásokat, izomgörcsöket szex előtt, közben, vagy éppen utána.

A Daily Star riportja derítette fényt arra, hogy a múlt év során 23 millió brit számára volt fájdalmas a lepedőakrobatika. A OnePoll által elvégzett kutatás szerint a leggyakoribb az izomgörcs, vagy húzódás volt, de nem volt ritka a hátfájás, lumbágó sem, sőt néhányszor még az is előfordult, hogy a kigyulladó szőnyeg, vagy függöny okozott sérüléseket.

szex, sérülés

A válaszadók mintegy 40 százaléka csak másnap észlelte, hogy valami nincs rendben, és 5 százaléknak betegszabadságot is ki kellett venni a félresikerült kaland miatt.

„Manapság a szex meglehetősen kockázatos dolog!” – nyilatkozta a cég szóvivője, majd hozzátette: „Rengeteg olyan tárgy van manapság egy átlagos lakásban, ami komoly sérüléseket tud okozni, ha nem vigyázunk, bizony, még a hálószobában is! Csak annyit tanácsolhatunk, hogy próbáljunk meg eltávolítani minden veszélyes tárgyat a helyiségből, mielőtt leteperjük a párunkat.”


Forrás: Medipress
2009. 12. 13.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés