2024. Április 23. kedd

Schüssler só szeplők és májfoltok ellen

A 6. számú Schüssler só: Kalium sulfuricum
1 . oldal
A szervezet Kalium sulfuricum hiányának legszenbetűnőbb jele a májfoltok, szeplők, különböző pigmentációs zavarok megjelenése a bőrön. Jellemző lehet várandóság időszaka alatti megjelenésük is.

A legtöbb esetben ezek az elváltozások maradandók, és az évek múlásával csak sokasodnak. A Kalium sulfuricum a szervezet nagytakarítója. Ha a fenti pigmentációs zavarokra alkalmazzuk, megállíthatjuk a folyamat előrehaladását, sok esetben pedig a bőrfolyamat teljes visszafejlődéséről számolnak be a páciensek.

Schüssler só, szeplők, májfoltok

Mivel homeopátiás készítmény, így a várandósság időszaka alatt is nyugodtan szedhető. Ha a kismama májfoltok megjelenését észleli, érdemes rögtön elkezdeni szedését, mert ilyenkor a legtöbb esetben teljesen visszaáll az eredeti bőrszín. A fenti esetekben érdemes kúraszerűen 2-3 hónapig alkalmazni, naponta 3x1 tablettát elszopogatva.

Mint ahogy említettük a Kalium sulfuricum a szervezet nagytakarítója, így különböző fertőzések harmadik stádiumában is szedhető, amikor a váladékok sárgás elszíneződése figyelhető meg (pl. sárgás nőgyógyászati folyás, kötőhártyagyulladás, hörghurut, nátha). Ezekben az esetekben a panaszok fennállásáig naponta 3x1 tabletta szedése javasolt.

Hol kapható Schüssler só?

Arcdiagnosztikai tanácsadók listája

 


Szerző: Dr. Farkas Orsolya

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés