2024. Április 23. kedd

Elkerülhetők az öregségi foltok

A 12. számú Schüssler só: Calcium sulfuricum
1 . oldal
Az évek múlásával általában tudomásul vesszük, hogy bőrünkön úgynevezett öregségi foltok jelennek meg, és hogy semmit nem tehetünk ellenük – ezt azonban nem kell feltétlenül elfogadnunk. A foltok terjedését a megfelelő Schüssler só szedésével megállíthatjuk.

Schüssler só, öregségi foltok, Calcium sulfuricum

Az öregségi foltok a Calcium sulfuricum hiányának jelei. Minél kifejezettebb a hiány, annál több folt jelenik meg a bőrön. A bőr öregedése az idő múlásával természetes folyamat, az öregségi foltok sokasodása azonban Calcium sulfuricum Schüssler só szedésével megállítható.

A Schüssler sót érdemes 2-3 hónapig szedni, és évente kétszer megismételni a kúrát (D6-os erősségben naponta 3x1 tablettát).

A Calcium sulfuricum szedését indikálja még, ha egy gennyes folyamat hosszú ideje fennáll, és nem, vagy nehezen gyógyul. A leggyakrabban tályogok, kelések, gennyes bőrfekélyek illetve gennyes pattanások esetén alkalmazható jó hatásfokkal. A legtöbb gennyes folyamat esetén azonban érdemes más homeopátiás szerekkel, illetve Schüssler sókkal is kiegészíteni.

Hol kapható Schüssler só?

Arcdiagnosztikai tanácsadók listája

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés