2024. Július 22. hétfő

A hónap témája: Ünnepelünk

karácsony, stressz, depresszió

December az ünneplés, a szeretet, a meghittség hónapja. December a stressz, a túlhajszoltság és a veszekedések hónapja. Hogyan küzdjünk meg az ünnepi stresszel?


BŐVEBBEN


karácsonyfa, allergia
A lakásban felállított karácsonyfákon képződő penészgombák számtalan egészségügyi panaszt, köztük asztmás légzést, köhögést, álmatlanságot és légszomjat is okozhatnak – figyelmeztetnek amerikai kutatók.
BŐVEBBEN


karácsony
A karácsony a szó szoros értelmében a szeretet ünnepe: szeptemberben, azaz kilenc hónappal az ünnep után több gyerek jön világra, mint más hónapokban, derül ki a német demográfiai intézet adataiból.
BŐVEBBEN


zsúr
A születésnapi gyerekzsúrok fontos eleme az evés: a torta természetesen kötelező, de mi a helyzet a chipsszel és az édességekkel? Legyünk bátrak, és hagyjuk ki őket! Helyettük mókás szendvicsekkel és sok zöldséggel-gyümölcccsel kínáljuk a lurkókat.
BŐVEBBEN


Karigorb1teaser

A karácsonyi evés-ivás alaposan megviselheti az emésztőrendszerünket, kinél enyhébb, kinél súlyosabb tünetek formájában. Hogyan heverjük ki a lakomát?


BŐVEBBEN


A legfinomabb karácsonyi receptek

Gondban van a karácsonyi menüvel? Karácsonyi receptjeink között biztosan megtalálja azokat a fogásokat, melyek méltó helyet kaphatnak az ünnepi asztalon.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés