2024. Július 16. kedd
A férfiak legszívesebben Rachel Weisz színésznőt vennék el feleségül – derült ki egy brit magazin felméréséből.

Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott angol színésznőt Keira Knightly és Kate Winslet követi a listán, amelyről a The Daily Telegraph című brit lap számolt be internetes kiadásában (www.telegraph.co.uk).

A maga részéről Rachel Weisz igencsak megörült a szavazás végeredményének. „Ó, te jó ég! Tényleg? Ez vicces. Házasságképes vagyok. De nem vagyok házas. Már épp aggódni kezdtem, hogy a férfiak már nem kedvelnek, de az olvasók most megnyugtattak” – viccelődött A múmia és A múmia visszatér című kasszasikerek sztárja, aki egyébként A pankrátor című nagysikerű alkotás rendezőjével jár jegyben, közös fiuk, Henry egy éve született meg.

Weisz – Darren Aronofskyn kívül – azt a Mark Ruffalo amerikai színészt jelölte meg álmai férfijának, akivel a Szélhámos fivérek című 2008-as filmben játszott együtt. „Mindenki belezúg: nők, kutyák, férfiak... elbűvölő és nagyon vicces” – mondta. Saját bevallása szerint Bill Nighyért és James Stewartért is odavan. „Alig bírom elviselni, amikor Katherine Hepburn a Philadelphiai történet végén Cary Grantet választja. Én mindig James Stewartot választanám, mindig” – jegyezte meg.

Az Esquire magazin Women We Love (Nők, akiket szeretünk) című felméréséből az is kiderült, hogy a férfiak legszívesebben Dawn French komikával ülnének le egy italra, legszívesebben pedig Cheryl Cole énekesnőt, Ashley Cole futballista feleségét vinnék ágyba.


Forrás: MTI
2010. 01. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés