2021. Október 25. hétfő

Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Atkák milliói élhetnek velünk az otthonukban, jelenlétükről azonban csak akkor szerzünk tudomást, ha valamilyen allergiás tünetet okoznak.


Háziporatka bárhol előfordulhat, ahol emberek élnek, mivel a bőrünkről lehulló, elhalt hámsejtek jelentik számára a táplálékot. Kedveli a párás, meleg helyeket, emiatt különösen nagy számban fordul elő a lakások kárpitozott bútoraiban, szőnyegekben, ágyak matracaiban, párnában. Atkák milliói élhetnek velünk az otthonukban, jelenlétükről azonban csak akkor szerzünk tudomást, ha valamilyen allergiás tünetet okoznak.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha komolyan veszed a tartós fogyást,

és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne

- Füst- és szagmentes

- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is

- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.

- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..

 

MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >>

----------------------------------------------------------------------------------------------------

A legtöbben szénanáthás tünetekre – orrdugulás, orrfolyás, köhögés, tüsszögés - panaszkodnak, de van, akinél bőrtünetek, kiütések jelzik az allergiát. Nem lehetetlen megszabadulni tőlük, de gyorsan szaporodnak, és nem csak életükben allergizálnak – az allergiás tüneteket az atkák ürüléke okozza – de az elhullott atka tetem is hosszú ideig képes tüneteket okozni.

Poratka allergén

Megoldást csak az allergén elkerülése és a gyógyszeres kezelés hozhat, azaz, gyakran és alaposan kell talarítanunk, antiallergén matracra kell váltani, és szerezzünk be magas hőfokon (60 fok) mosható párnát. A fagyasztás is elpusztítja a poratkát, plüss állatokat tegyük a mélyhűtőbe egy napra, a szőnyegektől, vastag függönyöktől azonban érdemes inkább megválni. Sokat segíthet egy légszűrő berendezés is. Teljesen nem lehet elkerülni a poratkákat, de gyógyszeres kezeléssel együtt tünetmentességet érhetünk el.


Szerző: Nagy Tünde
2021. 01. 11.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés