2024. Június 21. péntek
Ozzy Osbourne még hatvan évesen is odavan a szexért, ám valós teljesítményre már nem nagyon képes az ágyban, amiért az általa szedett antidepresszánsokat okolja – derül ki új, életrajzi könyvéből.

A 60 éves rocksztár azóta szed antidepresszánsokat, amióta felhagyott az alkoholizálással és a drogozással. A gyógyszerek azonban tönkretették szexuális életét feleségével, Sharonnal.

Ozzy Osbourneforrás: flickr.com

Ozzy a News of the World című lapnak elárulta, hogy az ágyban nyújtott teljesítménye leginkább egy légkalapácséra emlékeztet, ami hiába dönget egész éjjel, a várt eredmény elmarad. A Black Sabbath egykori frontembere a Viagrát is kipróbálta, de állítása szerint az sem segített. „Mire hatni kezdett, Sharon már régen húzta a lóbőrt.”

A most megjelent 'I Am Ozzy' című könyvből az is kiderül, hogy a manapság már leginkább csak realitysztárként tevékenykedő rocker azután hagyott fel a fenegyerekeskedéssel, hogy egy hotelszoba ablakán kihajított egy tévét, és a lánya, Kelly születésnapjáról készült videón lerészegedve látta viszont magát.


Forrás: Medipress/Vital
2009. 10. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés