2024. Július 15. hétfő
Nyomoz a svájci rendőrség: egy anya feljelentést tett, miután kislánya óvszert talált egy helyi gyorsétteremben vásárolt sült krumpliban.

A különös esetre az anya feljelentése nyomán derült fény, aki bejelentést tett, hogy hétéves kislánya gumióvszert talált a helyi McDonald's vásárolt Happy Meal menüben, a sültkrumpliban – tájékoztattak a svájci lapok.

óvszer

A bűnjelként bevitt óvszer csomagolása sérült volt, a rendőrség nyomoz, vajon használták-e már. Az első hírek szerint nem, vagy legalábbis nem találtak spermanyomokat rajta – mondta el a fribourgi rendőrségi szóvivő. De azt még nem tudják, hogy került az óvszer az ételbe.

A szóvivő elmondta, sajnos az anya csak tíz órával később vitte el az étel csomagolását a rendőrségre a bűnjellel, ami megnehezítette az elemzést. Az anya a svájci médiának elmondta, hogy a vásárlástól kezdve egészen addig, hogy a kislány megkóstolta az ételt, senkinek nem volt módja beletenni a hasábburgonyába az óvszert.

”Leültünk, és én adtam a kislány kezébe a zacskót, ő pedig megette a hamburgert. Aztán hozzáfogott a krumplihoz, és akkor találta meg az óvszert. Nem tudta, mi az, és megmutatta nekem” – mesélte az anya.


Forrás: MTI
2009. 05. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés