2024. Június 25. kedd
Nagyon meglepődött az a georgiai McDonald's-dolgozó, akinek egy egész éjszakát kellett fogdában töltenie egy hamburger elsózása miatt. A fiatal lánynak bíróság elé kell állnia, mert a túl sós hamburgertől rosszul lett az azt elfogyasztó vevő.

A 20 éves Kendra Bullt pénteken tartóztatták le, miután a vendég – egy rendőr – rosszul lett a hamburgertől. A lányt munkaköri hanyagság vétségével vádolják, és 1000 dollár (kb. 180 ezer forint) ellenében engedték szabadon. elsózott hamburger börtönBull állítása szerint véletlenül szórt a kelleténél több sót a hamburgerre. Amikor ezt közölte a munkatársával és főnökével, azok megpróbálták leszedni a sót a húsról.

A lány állítólag maga is evett az elsózott hamburgerből, de neki semmi baja nem lett tőle. A sértett, Wendell Adams állítása szerint rosszul lett az elsózott hamburgertől, ezért jelentette fel a lányt és annak főnökét. „Nem értem, hogyha túl sósnak találta és nem ízlett neki, minek ette meg az egészet?” – mondta Bull, aki már majdnem öt hónapja dolgozik a McDonald's-nál. Adams szerint a hamburgerből mintát vettek és elküldték tesztelésre.

George Louth, a város szóvivője elmondta, Bullt azért állítják bíróság elé, mert „nem törődött vele, mi történhet azzal az emberrel, aki majd elfogyasztja az elsózott ételt”.


Forrás: medipress.hu
2007. 09. 13.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés