2022. Október 02. vasárnap
Nicole Kidman ausztrál filmsztár azt állítja, hogy gyermekáldással végződött váratlan teherbeesését egy ausztrál kisváros "termékennyé tévő vizének" köszönheti.

A 41 esztendős Oscar-díjas színésznő tavaly az Australia című romantikus dráma forgatása idején úszkált a Kununurra nevű északnyugat-ausztráliai kisváros környékén található, szerinte különleges hatású vízben.

Nicole Kidman

„Sohasem gondoltam, hogy terhes lehetek, és életet adhatok egy gyereknek, de megtörtént a film forgatása alatt” – mesélte el a 75. születésnapját ünneplő The Australian Women's Weekly című hetilap jubileumi kiadványának nyilatkozva.

Az interjúban Kidman azt állította, hogy a filmmel hét gyermek születése hozható kapcsolatba, s csupán egy volt közülük fiú. „Lehet valami a kununurrai vízben, mert mindannyian elmentünk úszni a vízeséséhez, így most a termékenység vizének nevezhetjük” – mondta.

Kidman lelkendezve újságolta, hogy nagyon elégedett a sorsával, mert nemcsak a hivatásában szerencsés, hanem immár anyaként is, hiszen miközben Tom Cruise-szal, korábbi férjével örökbefogadott gyermekei lassan már felcseperedtek, Keith Urbannal kötött új házasságából nyáron született kislányával most újra átélheti a babázás örömét.


Forrás: MTI
2008. 09. 25.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés