2024. Július 18. csütörtök
Nagyanyáink idejében még ismert fogalom, sőt gyakorlat volt a böjt, és napjainkban is egyre többen ismerik fel, hogy a vegyszerekkel, tartósítószerekkel, szmoggal, egészségtelen élelmiszerekkel túlterhelt szervezetnek óhatatlanul szüksége van tisztítókúrára, méregtelenítésre.

 

tisztitokurara-szukseg

 

Ha valaki soha nem pihentette böjttel vagy tisztítókúrával szervezetét, eléggé valószínű, hogy méreganyagokkal telítődött. Környezetünk és mi magunk is bőven gondoskodunk róla:

- Táplálékunk és környezetünk erősen szennyezett.

- A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás súlyos mérgezéseket okoznak.

- Emésztő- és kiválasztó szerveink túlterheltek, az anyagcsere túl sok energiát emészt fel, így a szervezetnek nem marad „ereje” arra, hogy gyógyítsa magát vagy az egészséges működésre „figyeljen oda”.

- A méreganyagok az évek során felszaporodnak szervezetünkben, és elsalakosodást, „mérgezést” hoznak létre.

A méreganyagok túlzott felszaporodása leggyakrabban az alábbi betegségeket okozhatja: ízületi panaszok, reuma, köszvény, magas vérnyomás, keringési- és szívbetegségek, gombás fertőzések, allergiák, az immunrendszer gyöngesége, fejfájások, gyakori megfázások, emésztési zavarok, cukorbetegség, rákos megbetegedés.

Mindezek hátterében természetesen nem csak a helytelen táplálkozás és életmód, hanem egy sor egyéb ok is állhat. Szinte senki nem képes arra, hogy táplálkozása tökéletes legyen, stressz- és károsanyag-mentes környezetben éljen. A tisztítókúra ideje alatt arra adunk esélyt a szervezetnek, hogy az addigi káros hatásokat sikerrel leküzdje, az esetlegesen megindult, az egészségre veszélyes folyamatokat visszafordítsa. Ideális tavasszal belevágnunk, ilyenkor áll rendelkezésünkre a legtöbb friss gyümölcs és zöldség. Azokból is válasszuk a vegyszermentes megoldásokat a tisztítókúra idején.

A tisztítókúrák alapvetése a bőséges folyadékbevitel. A tiszta víz mellett különböző gyógyteák fogyasztásával jelentősen fokozhatjuk a méregtelenítő hatást.

Figyelmükbe ajánljuk a 35 éve működő Gyógyfű Kft. méregtelenítő teáit. A gyógyteák a legmagasabb minőségű GMP rendszerben készülnek, a természet tiszta erejét kínálják Önnek.

Megnézem a Gyógyfű méregtelenítő, tisztító gyógyteáit >>

 

Szponzorált tartalom Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés