2021. Május 07. péntek

Kis csomagos Pr cikkek

Avevit

Mindenki, aki az egészségét megőrizni vagy helyreállítani szeretné, tapasztalhatja, milyen nehéz laikusként az igazán megfelelőt megtalálni a sokféle táplálék-kiegészítő közül. Ma már van olyan készítmény, amely több, eltérő hatású (a szabad gyököket pusztító, az immunrendszert erősítő, az egészséges sejteket védő) anyagot egyesít magában. (x)


BŐVEBBEN


Kurkuma: cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, reumásoknak

Számos olyan fűszer van, amely nemcsak az ételeink ízvilágát gazdagíthatja, hanem használata hozzásegít az egészség megőrzéséhez is. Ilyen jótékony hatásai miatt érdemes felfedezni a magyar gasztronómiában szinte ismeretlen kurkumát is.


BŐVEBBEN


kaposzta

Egy olyan étrend-kiegészítőt javaslunk, amely tartalmazza mindazt a vitamint és ásványi anyagot, amely a káposztalevest fogyókúrássá, intenzív zsírégetővé teszi, ráadásul koplalás nélkül is alkalmazható.
(x)

BŐVEBBEN


Sopron

Ismeri Sopront? Rendben, hogy volt ott iskolai kiránduláson no meg a VOLT fesztiválon, de sétált már órákig a hangulatos utcáin, bejárta a sok száz éves múltat őrző múzeumait, gyönyörködött a parkjaiban, ligeteiben, kóstolta borait? Sopron olyan hely, ahová akár évente vissza lehet térni, hogy testileg-lelkileg felfrissülve térhessenek haza!


BŐVEBBEN


gyógynövények
A cukorbetegek számának növekedésével számos régi gyógynövény került a figyelem középpontjába. Ayurverdikus gyógynövényekkel a vércukorszint mérséklődése mellett az általános közérzet is javul és nem egy esetben a súlyfelesleg is csökken.
BŐVEBBEN


Diabet Guard

A cukorbetegek számának növekedésével számos régi gyógynövény került a figyelem középpontjába. A leghatékonyabb ayurverdikus gyógynövény kombinácó használatát követő első hónap végére az általános közérzet javul.
(x)

BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés