2020. Szeptember 28. hétfő
1 . oldal
A kézmosás a legegyszerűbb és leghatékonyabb védelem -  Milyen a jó kézmosás? -  A BradoLife kézfertőtlenítők elpusztítják a kórokozók 99,9%-át!
Különösen most, a koronavírus idején érdemes belegondolni, hogy egy átlagosan tevékeny embernek jártában-keltében hányféle hatásnak van kitéve védtelenül a keze: azzal fogódzkodik a tömegközlekedés járművein, azt teszi a szája elé, ha tüsszent, orrot fúj, állatot simogat vele, a legkülönbözőbb szerszámokkal és alapanyagokkal dolgozik otthon és a munkahelyen, hogy az evés-ivásról és egyéb biológiai szükségletekről már ne is beszéljünk. Egy egyszerű kézmosás számos kórokozótól megvéd!

A kórokozók, vírusok, baktériumok rátapadnak a kézre, egy részük megtelepedik a megfogott tárgyakon, majd onnan valaki más arcára, szájára kerülnek. Különösen fontos a koronavírusos időszakban a rendszeres és alapos kézmosás.

A BradoLife fertőtlenítők elpusztítják a kórokozók 99,9%-át!>>

Florin kézmosás plakát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kézmosás a legegyszerűbb és leghatékonyabb védelem

A kórokozók elleni védelem legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a kézmosás, az egyszerű náthától kezdve a vírusos bőrfertőzésekig számos fertőző betegségtől megóvhat.

Mikor mossunk kezet?

A koronavírus idején minél gyakrabban, de különösen figyeljünk az alábbiakra:

  • - Tömegközlekedési eszközök igénybevétele után, munkahelyre vagy a lakásunkba megérkezve, ugyanazzal a mozdulatsorral, amellyel letesszük a táskánkat, kabátunkat, cipőt váltunk, mossunk kezet!
  • - Az étkezések előtti kézmosás nemcsak az alapvető illemszabályokhoz tartozik, hanem az egészségvédelem fontos része.
  • - Abban mindenki egyetért, hogy vécézés után feltétlenül kezet kell mosni, hiszen ezzel magunkat is, másokat is védjük a bélrendszerben élő baktériumoktól. Azt azonban már a legigényesebbek közül is csak kevesen tudják, hogy nemcsak a toalett használata után, hanem előtte is célszerű kezet mosni!

- Annak is természetesnek kell lennie, hogy beteglátogatás előtt, illetve „babanézőben” járva kezet kell mosni, nehogy a gyengébb immunrendszerű beteget vagy újszülöttet megfertőzzük valamivel.

Milyen a jó kézmosás?

A koronavírus kapcsán az egész világ megtanul kezet mosni, nézzük, hogy lesz tökéletes a tisztaság!

Legjobb meleg folyóvízzel, hagyományos szappannal, 30 másodpercig kezet mosni, vagy használjunk kifejezetten fertőtlenítő hatású folyékony szappant. Ha erre nincs mód, jöhet a víz nélkül is hatásos alkoholos kézfertőtlenítőt, de győződjünk meg arról, hogy alkoholtartalma legalább 70% legyen! Kifejezetten jól jön a használata kórházban, kirándulásokon, tömegközlekedésen, de akár evés előtt is, ha nincs mód a folyóvizes kézmosásra.

A kézmosás hatékony módját a gyerekeknek is meg kell tanítani, legjobb, ha így válik beidegződéssé: A folyóvíz alatt megnedvesített kezünket dörzsöljük be szappannal vagy folyékony szappannal, majd harminc másodpercen át mossuk a kézfejet, a tenyérrészt, az ujjak közét, a körmöket sem kihagyva, majd öblítsük le, végül (nyilvános helyen lehetőleg papír, egyszer használatos) kéztörlővel vagy szárítóval szárítsuk meg.

Amikor nincs mód a szappanos kézmosásra, alkoholos kézfertőtlenítőt használjuk, amellyel ugyanilyen körültekintően dörzsöljük be a kezünket, a kézfejünket, az ujjak közét, a körmök alatt.

A BradoLife kézfertőtlenítők elpusztítják a kórokozók 99,9%-át!

A BradoLife kézfertőtlenítők alkoholt is tartalmaznak, ahogyan azt a WHO is ajánlja a koronavírus ellen. A széles antimikrobális spektrum miatt a BradoLife kéz- és bőrfertőtlenítő valamint a BradoLife kézfertőtlenítő gél nem csak a koronavírus ellen, hanem az ellenállóbb, burok nélküli vírusok ellen is nagyon hatásos. (Pl. Norovírus, influenza, HIV, Hepatitis B, Adenovírus, herpes simplex, stb.) Védelmet nyújtanak a banktériumok, a gombák (MRSA, TBC) és a penész ellen is. A fertőtlenítő behatási idejük átlagosan 1 perc.

Megnézem a BradoLife termékeket >>

 

 


Forrás: Szponzorált tartalom

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés