2024. Július 14. vasárnap
A Sydneyben élő 35 éves Mary Gorgens arról lett ismertté környezetében, hogy rekordsebességgel képes világra hozni gyermekeit. Noha az ötgyermekes anya két óránál tovább még soha nem vajúdott, a legutóbbi gyermeke születésekor még maga is meglepődött, milyen gyorsan történt minden.

Mary reggel a vécére indult, ám amikor észrevette, hogy kisfia feje már kibújni készül, azonnal beszaladt a szobába. Mire férje meghallotta a kiáltozást, és szintén beszaladt, az asszony már négykézláb állt a padlón. Egy perc sem telt el, és a boldog apa már is karjaiban tarthatta ötödik gyermekét. Az anya egy pillanatig nem érzett semmilyen fájdalmat, és mivel a gyermekét két nappal későbbre várta, egyáltalán nem készült erre a váratlan eseményre. Bár amint visszaemlékezik, nagyobb gyerekeinél sem történt mindez másként. Első gyermeke még 2008 decemberében jött világra, akkor éppen, hogy sikerült beérni a kórházba, és Max egy tolás után meg is született. Az első fájások és a születés pillanata között mindössze két óra telt el. A következő két gyermek autóban látta meg a napvilágot, a két legfiatalabb pedig otthon, a kórházba egyikkel sem értek be időben.

A nő barátai gyakran viccelődnek azzal, hogy Marynek mindössze tüsszentenie kell egyet és máris szül egy gyermeket, ő azonban nem bánja mindezt, és szerencsésnek érzi magát, amiért nem kell több órán vagy akár egy napon keresztül vajúdnia, mielőtt megszüli gyermekét. A pár egyelőre nem tervez több gyermeket, ám ha mégis úgy alakulna, a legutóbbinál gyorsabban már valószínűleg ő sem tudna megszülni.


Forrás: Medipress
2015. 03. 15.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés