2021. Június 23. szerda
Az ásványok és drágakövek pozitív rezgéseit tartalmazó kristályvíz csodás gyógyító elixírként hat, testi, lelki és szellemi problémákra. Könnyű elkészítésének, széleskörű felhasználhatóságának egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Amit a kristályvizekről tudni kell

elteteo3

A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A homeopátiás orvosságokhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei! A kristályvíz íze lágyabb, frissebb, zamatosabb és a csíraképződés is lassabb bennük.

Az ivóvízként használt kristályvíz

Amennyiben a kristályvizet - speciális hatás nélkül - „csupán” ivóvizünk javítására szeretnénk használni, akkor a hegyikristály (jellemzői: frissesség, világosság, élénkség, energia) a legjobb választás. A hegyikristály segít olyanná varázsolni a vizet, amilyennek eredendően lennie kellene: az élet tiszta, áttetsző forrásává. Ha pedig egy jótékony hatású „wellness-italra” vágyunk, tegyünk a hegyikristály mellé két rokon kristályt: ametisztet és rózsakvarcot. Hatásuk nagyon kellemes, hiszen ki ne szeretne „éber, tudatos és békés” (ametiszt) vagy „érzéki, érzékeny és élénk” (rózsakvarc) lenni. Fontos tudni, hogy ezek a kristályok csak akkor igazán hatékonyak, ha a felhasználásukkal készült kristályvizet hónapokig rendszeresen fogyasztjuk.

A terápiaként használt kristályvíz

Az előzőekkel ellentétben ezeket a kristályvizeket nem rendszeresen fogyasztjuk, hanem adagokban, esetleg külső kezelésre (borogatásként, fürdőként) használjuk. Alkalmazásukat természetgyógyász vagy terapeuta rendeli el. A számunkra megfelelő kristály vagy kristálykombináció kiválasztásához kérjük szakember segítségét, vagy olvassunk utána a szakirodalomban. Hiszen, a kristályvizek elkészítése nem gyerekjáték, gondos felkészülést igényel.

A kristályvizek elkészítése

A kristályvizek elkészítése során figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen vízbe helyezzük a kristályokat (például ajánlott az ásványi anyagokban szegény forrásvíz) illetve, hogy milyen módon megmunkált kristályt használunk. A leginkább ajánlottak az anyakőzet nélküli kristályok vagy nyerskövek, a koptatott, viaszozatlan kövek és a foglalat nélküli csiszolt drágakövek. A köveket meg kell tisztítanunk mechanikusan, majd ajánlott fertőtlenítenünk is, ezután pedig következhet az energetikai tisztítás. A kristályvíz előállítása sokféle módon történhet (a kő közvetlen vízbe helyezése, főzés, gőzölés, kémcsőbe helyezés, vizespohár kristálylapra állítása, kristálytálka használata). Majd következik a leszűrés és a tárolás, amely hűvös, fénytől, sugárzástól védett helyett, lezárt üvegedényben javasolt.

Használjunk kristályvíz-kancsót!

A Nature’s Design üveg- és porcelán termékei is hasonló módon hatnak, mint a kristályok: az aranymetszés alapján kialakított formaviláguknak, szimbólumaiknak valamint ólom és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak köszönhetően információval látják el a vizet. Galileo és Cadus elnevezésű üvegkancsóinkat pedig kifejezetten kristályvíz készítésre terveztük! A kristályokat a kancsók talpában található lezárható bemélyedésbe kell behelyezni, így az általuk hordozott jótékony információ anélkül adódik át a víznek, hogy beszennyezné azt, mivel a kövek közvetlenül nem érintkeznek a vízzel. Ráadásul szemünket is gyönyörködtethetjük a csodás látványban, hiszen a víz nagyító hatása a kristályoknak varázslatos ragyogást biztosít!

Ismerje meg a Nature’s Design Galileo és Cadus kancsóit bővebben a nevükre kattintva!

  (X)


Forrás: http://vitalizal.hu
2016. 11. 19.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés