2024. Július 22. hétfő
A korai magömlés sok férfi szexuális életét keseríti meg. Számukra jelenthet megoldást egy szájon át szedhető új gyógyszer, amelyet nemrég engedélyeztek az Egyesült Királyságban, és állítólag megháromszorozza a szexuális teljesítőképességet.

A receptre kapható gyógyszer csak interneten elérhető egy online konzultáció után. A szert 1-3 órával a szeretkezést megelőzően kell bevenni. Hatásmechanizmusának lényege, hogy módosítja az agy szerotonin-szintjét, így a férfiak jobban uralhatják a magömlésüket.

korai magömlés, gyógyszer

A korai magömlés háromból egy férfit biztos, hogy érint legalább egyszer élete során, ezzel pedig az egyik leggyakoribb szexuális probléma körükben. A kutatások szerint az ilyen férfiak kerülik a szerelmi kapcsolatokat és életminőségük is rosszabb, mint egészséges társaiké. Emellett általában szégyellik problémájukat, nem beszélnek róla, sőt, kezelőorvosukkal sem konzultálnak. A privát online konzultáció segíthet számukra abban, hogy segítséget merjenek kérni.

A gyógyszernek minden bizonnyal sokan örülnek, ám Peter Baker, a brit Férfi Egészségügyi Fórum vezetője szerint nem szabadna, hogy a gyógyszeres kezelés legyen az első szóba jövő megoldás korai magömlés esetén: „Természetesen nagyon örülök, hogy létezik ez a gyógyszer, hiszen ez magabiztosságot adhat a problémával küzdő férfiaknak, de nem kezelhetünk mindent gyógyszerekkel, és rengeteg olyan természetes technika létezik, amivel késleltetni lehet a magömlést.”


Forrás: Medipress
2010. 05. 05.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés