2024. Június 23. vasárnap
Teljeskörű otthoni kezelés -  Egyedülálló technológia
A hajhullás és a hajritkulás ma már civilizációs népbetegségnek számítanak. A kellemetlen kozmetikai jelenség kortól és nemtől függetlenül érinti az emberek nagy százalékát. A svájci központú Labo Suisse erre a problémára nyújt megoldást forradalmian új termékcsaládjával. A cég által szabadalmaztatott Transzdermikus Technológia lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok szinte 100%-a felszívódjon és bejusson a bőr mélyebb rétegeibe. Az új eljárás nem csak megállítja a haj ritkulását és a hajhullást, de elősegíti a haj újranövekedését is.

Teljeskörű otthoni kezelés

A Crescina az első, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett komplex termékcsalád, amely aktiválja a még életképes hajhagymák újranövekedését, és emellett sikeresen megállítja a hajhullást is. A termékcsalád kétfajta kezelést tartalmaz. Az egyik a haj újranövekedését serkentő kúra, míg a második egy komplex kezelés azok számára, akik mind hajhullást, mind a hajritkulást tapasztalják. A termékek hatáserősségeit ezeket a szinteket figyelembe véve három csoportba sorolták: kezdeti, közepes és előrehaladott fokozatok. A kezelések időtartama 2-4 hónap és ajánlott évente 2 alkalommal megismételni.

Crescina otthoni kezelés hajhullás ellen

Az optimális hatás érdekében érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó hajsampont, amelyet a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

 

A szérumokat könnyen használható ampullákba csomagolták, amely könnyű és hatékony otthoni használatot tesz lehetővé minden felhasználó számára.

Egyedülálló technológia

A Labo által szabadalmaztatott új technológia lehetővé teszi, hogy a készítményekben található aktív és funkcionális összetevők ne csak a szőrtüszőkön keresztül szívódjanak fel, hanem a teljes kezelt bőrfelületen át jussanak el a bőr mélyebb rétegeibe. Ennek köszönhetően megnő a hatóanyagok hatásának ideje és hatékonysága. Ezek az egyedi tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a Labo termékek a piacon forgalmazott gyógyszerek és a fájdalmas klinikai beavatkozások igazi alternatívájává váljon.

Új technológia a hajhullás ellen

A Crescina teljeskörű otthoni kezeléseiről itt olvashat bővebben.

 

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyságát nem csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás termékei nevéhez közel 30 szabadalom fűződik, készítményei már a világ több mint 50 országában elérhetők. A termékek mindegyike vegán, ráadásul már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

 Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés