2023. Szeptember 24. vasárnap

A hónap témája: Szépségápolás

Ampullák

A hajhullás és a hajritkulás ma már civilizációs népbetegségnek számítanak. A kellemetlen kozmetikai jelenség kortól és nemtől függetlenül érinti az emberek nagy százalékát. A svájci központú Labo Suisse erre a problémára nyújt megoldást forradalmian új termékcsaládjával.


BŐVEBBEN


Üde és rugalmas bőr

Üde és rugalmas bőrre vágyik? Fájdalmas kezelések és klinikai beavatkozások nélkül? Igen, lehetséges! 50 ország után végre a magyar piacon is elérhető a svájci Labo Suisse cég otthoni használatra alkalmas arcfeltöltő kezelése.


BŐVEBBEN


Megállítható-e a ráncosodás?

Azért érdemes már időben felvenni a kesztyűt a ráncok ellen, mert az idő előrehaladtával már egyre nehezebbé válik a küzdelem. Arról, hogy évről évre hogyan változik az arcunk, itt írtunk korábban, most azonban azt vizsgáljuk meg, pontosan hogyan is alakulnak ki a nem sok jóval kecsegtető ráncok.


BŐVEBBEN


A helyes hajápolás

Nem elég a legkorszerűbb és kiváló minőségű hajápoló termékeket megvásárolni. A gyönyörű, egészséges hajhoz a hajápolás alapvetéseivel is érdemes tisztában lenni.


BŐVEBBEN


hajhullás, kopaszodás

A kopaszodás a közhiedelemmel ellentétben nem civilizációs ártalom, elsősorban öröklött tulajdonságaink határozzák meg. Bizonyos esetekben azonban nem jelent visszafordíthatatlan folyamatot. Érdemes tehát felkeresni a bőrgyógyászt.


BŐVEBBEN


Téli bőrápolás4

Ha szervezetünk nem jut elég tápanyaghoz, az nemcsak általános egészségünkön, de legnagyobb szervünkön, a bőrünkön is meglátszik: a bőr rendellenes eltéréseinek esetén érdemes számba venni a vitaminhiány lehetőségét. Lehetséges, hogy megfelelő táplálkozással segíthetünk a bőrproblémákon.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés