2024. Június 21. péntek
Flex segítségével a tűzoltók szabadították ki egy brit férfi péniszét egy fémcsőből, miután az orvosoknak ez nem sikerült.

A Southamptoni Közkórház dolgozói nem tudták eltávolítani a férfi péniszét a rozsdamentes acél csőből, mivel a csökkent véráramlás hatására merevedés következett be. Ekkor a tűzoltók ésa mentők segítségét kérték, a southamptoni St. Mary állomás különleges alakulata és hét tűzoltó vonult a helyszínre.

A tűzoltók egy körülbelül 11 cm-es ipari flex segítségével vágták le a csövet az érzéstelenítés alatt álló férfi péniszéről, amely bár zúzódott és megduzzadt, szerencsésen vészelte át az egészet. A 40 év körüli férfi kedd reggel jelentkezett a kórház sürgősségi osztályán, a személyzet szerint „aggódva és szorongva”. A férfi nem árulta el a kórházi dolgozóknak, hogyan szorult bele pénisze a fémcsőbe.

A Hampshire-i Tűzoltók és Mentők szóvivője elmondta: „Nagyon pontosan kellett dolgoznunk, a művelet biztos kezet igényelt és aggódtunk amiatt, hogy a vágás közben felmelegszik annak környéke. Nagyon szokatlan bevetés volt és biztos vagyok benne, hogy a férfi soha többé nem kerül ilyen helyzetbe.”

„17 éve vagyok tűzoltó és pályafutásom alatt mindössze háromszor vagy négyszer találkoztam hasonló esettel – nyilatkozta a Southampton Echo napilapnak Greg Garrett, a Redbridge tűzoltóállomás szolgálatvezetője. Az ilyesmi nem fordul elő naponta.”


Forrás: Medipress
2010. 01. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés