2024. Július 25. csütörtök
Súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei gyengítették le annyira Brittany Murphy szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében elhunyt – állapította meg a hivatalos halottkémi jelentés.

A színésznő december 20-án esett össze és halt meg Hollywood Hills-i otthonában. A halottkémi jelentés szerint menstruációja okozott vérszegénységet, és legyengült állapotában szervezete nem tudott védekezni a fertőzéssel szemben. Ugyanakkor influenzaszerű tünetei miatt olyan gyógyszereket szedett, amelyek szintén hozzájárultak a halálához.

A boncolás semmiféle kábítószert nem mutatott ki a 32 éves színésznő szervezetében. A vizsgálat során megállapították, hogy több gyógyszert, köztük hidrokodont és acetaminofent – köhögés- és fájdalomcsillapítókat – szedett. Mint a csütörtökön közzétett dokumentum fogalmazott: halála előre nem látott módon következett be, de elkerülhető lett volna.

Murphy 7-10 nappal a halála előtt erős alhasi fájdalmakra panaszkodott a vele együtt élő édesanyjának és férjének. Családja azonban azt gondolta, menstruáció okozza rosszullétét, mivel az korábban is gyakran megviselte. A 8 mérföld sztárja végül orvosához is bejelentkezett, ám mielőtt eljutott volna hozzá, elhunyt.

A jelentésből kiderült, hogy tavaly áprilisban cukorbetegség miatt kezelték Oregonban, de egyébként egészséges volt.


Forrás: MT
2010. 02. 27.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés