2021. Június 23. szerda
Mozgásszerveink egy életen keresztül szolgálnak minket, és az izmok, inak, csontok többnyire összehangoltan működnek. Azonban minden, kicsit is aktívan élő embert érhet baleset: a sportolók nagyobb igénybe vannak véve, a gyermeket nevelő családok – különösen nyáron - szinte visszatérő vendégei a baleseti ügyeleteknek, és az idősebbeknek is számítani kell arra, hogy sérülékenyebbek a csontjaik. Rándulás, ficam, duzzanat, fájdalom esetén jól jöhet a Traumeel® segítsége!

Elég egy rossz lépés, máris előfordulhat kisebb baleset: esés, húzódás, ficam, horzsolás, zúzódás, vérömleny, duzzanat, amelyek mindegyike átmeneti mozgáskorlátozottságot és jelentős fájdalmat okozhat. Ilyenkor a sérült nyugalomba helyezése és a sérült testrész tehermentesítése után a gyors és szakszerű, a sérülés jellegének megfelelő elsősegélynyújtás a legfontosabb, ez segíti elő a mielőbbi gyógyulást. Ha jelentős vérzéssel járó sebzés történt, vagy ha fennáll a csontrepedés, törés, ízületi, ín- vagy izomsérülés esélye, akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele. Azonban a balesetet szenvedettet addig is megkímélhetjük a sérüléssel együtt járó kellemetlenségek egy részétől, ha a fájdalom, duzzanat, vérömleny enyhítésére kéznél vannak a természetes alapú, homeopátiás Traumeel® készítmények.

traumeel

Ismerje meg a Traumeel® családot!

A Traumeel® kenőcs, cseppek és tabletta természetes hatóanyagú, jól tolerálható gyógyszerkészítmények, több ismert gyógynövény hatóanyagát is tartalmazzák.

A Traumeel® kenőcs, a belsőleges oldatos cseppek és a tabletta a homeopátiás hagyománynak megfelelően, az alábbi állapotok tüneteinek csökkentésére alkalmazható:

- lágyrészsérüléssel járó balesetek (rándulás, ficam, zúzódás, vérömleny, ízületi folyadékgyülem)

- törést kísérő és műtét utáni vizenyő vagy lágyrészduzzanat

- különböző szerveket és szöveteket érintő gyulladásos folyamatok, vagy azok alapján kifejlődő degeneratív elváltozások kiegészítő kezelésére, mint pl. ínhüvelygyulladás, nyálkatömlő-gyulladás, a vállízület körüli kötőszövet fájdalmas gyulladása, a csípő, térd – és a kisízületek elfajulással járó megbetegedései (artrózis) esetén.

Dr. Peithner Budapest Kft., 1117, Budapest, Nádorliget u. 8/E.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

P-076-traumeel-hirdetés-2014-may


Forrás: Vital

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés