2024. Június 16. vasárnap
Nem csak korát tekintve rekorder egy 105 éves brit nő, de valószínűleg ő lehet a legidősebb szűz nő Nagy-Britanniában.

Clara Meadmore 12 éves korában elhatározta, hogy soha nem fog férjhez menni és szexuális életet élni. Szerencséjére élete során soha egyiket sem hiányolta. „Soha nem érdekelt a szex. Úgy képzelem, hogy sok zűrrel járhat és én mindig más dolgokkal voltam elfoglalva” – mondta el a matróna a Daily Mirrornak.

szűz, szex

Az 1903-ban született Clara Egyiptomban, Kanadában és Új-Zélandon töltötte fiatalkorát, majd 20-as éveiben hazaköltözött Nagy-Britanniába, és titkárnőként kezdett el dolgozni. Barátja nem volt soha, nem is érdekelték a párkapcsolatok, ráadásul lánykorában a nők csak a férjükkel éltek szexuális életet. „Sok plátói barátságom volt férfiakkal, de soha sem éreztem szükségét, hogy tovább menjek.”

Clara ma egy idősek otthonában él Cornwallban, ahol az ideje nagy részét rádióhallgatással tölti. Legjobb barátnője, a 72 éves Josie Harvey szerint mindenki olyan fiatal, amennyinek érzi magát, márpedig Clara semmilyen szempontból nem tekinthető 105 évesnek – talán éppen azért, mert soha nem volt a lába alatt egy férfi sem.


Forrás: Vital
2008. 10. 11.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés