2024. Április 29. hétfő
Bostoni kutatók rájöttek, miként képes a teljes kiőrlésű gabonában és rostban gazdag étrend csökkenteni a vastagbélrák bizonyos típusainak kockázatát.

A szakemberek több mint 137 000 személy étrendjét követték nyomon több évtizeden keresztül, és emellett több mint 1000 vastagbélrákos szövetmintát is megvizsgáltak, és arra a következtetésre jutottak, hogy akik sok teljes kiőrlésű és magas rosttartalmú ételt esznek, azoknál csökken az esélye annak, hogy az F. nucleatum nevű baktériumot tartalmazó vastagbélrák kialakuljon náluk.

 

Egészséges fejbőr, gyönyörű haj -  holt-tengeri iszapos samponszappannal.>>>

 

Amint arról a kutatást vezető dr. Shuji Ogino, a Dana-Farber Rák Intézet szakembere beszámolt, a vizsgálatokból egyértelműen kiderült, hogy a megfelelő étrenddel sokat lehet tenni bizonyos vastagbélrák típusok kialakulása ellen, hiszen amit megeszünk, az kihat a bélben található mikroorganizmusokra, és ezáltal a rákos betegsége kialakulására is. A kutatás további részleteiről a JAMA Oncology című lapban olvashatnak az érdeklődők.

Állatbolondok kedvenc pólói Amerikából, vegyszermentes, minőségi, menő! >>>


Forrás: Medipress
2017. 02. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés