2024. Május 16. csütörtök
A Fehér Fõnix Egészségmegõrzõ és Prevenciós Egyesület komplex rehabilitációs programot hirdet baleseti eredetû központi idegrendszeri sérülésben, sclerosis multiplexben, Parkinsonkórban szenvedõk részére. Az Egyesület 2006. május 1tõl indítja rehabilitációs programját a fenti beteg részére. A komplex rehabilitációs program részeként elektromágneses ingerterápia (RTMS), gyógymasszázs és gyógytorna módszerrel kezeli az idegrendszeri bénulásokat, valamin a sclerosis multiplex és Parkinsonkórhoz társuló, a mozgást jelentõsen nehezítõ izomgörcsöket és izommerevséget.

A rehabilitációs program egy hetes kezelési szakaszokból áll, amelyeket a betegség fennállástól és stádiumától függõen kell ismételni (6-12 alkalom). A programot havonta célszerû megismételni. A kezelés kezdetén és folyamata során videodokumentáció történik, amelyet a betegek a kezelés végeztével átvehetnek. A proram költsége 87000 forint/hét.

A fenti betegcsoportba tartozók számára lehetõség van jelen pályázat keretében térítésmentesen részt venni a programban. A pályázati lap letölthetõ a www.rtms.hu honlapról.

A pályázat lehetõséget ad arra, hogy minden hónapban egy beteg térítésmentsen részt vegyen a kezelésen. Egy beteg maximum 6 alkalommal nyerhet térítésmentes kezelést. A pályázatok beadási lehetõsége folyamatos, az Egyesület vezetõsége minden hónap 25-27-e között bírálja el azokat, és a következõ hónap 1-3. között honlapján kihirdeti a nyertes pályázatokat. A pályázatok elbírálása során a beteg szociális körülményeit, a sérülés elõtti munkáját, valamint a gyógyulás esélyeit veszik tekintetbe.

2006. május 12.


2006. 09. 06.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés