2020. November 28. szombat
Arany évek - a szemnek is -  Mitől különleges a VISUMAX LBV kezelés? -  Biztonságos és fájdalommentes -  Kinek segít a lézeres olvasószemüveg-kezelés?
Ahogy az ősz hajszálak és ráncok megjelenésébe, úgy abba sem kell beletörődnünk, hogy az évek előrehaladtával romlik a látásunk. Létezik ugyanis olyan látásjavító lézerkezelés, amelyet 65 éves korig is elvégeznek, és képes visszaadni az olvasószemüveg nélküli éleslátás élményét.

Fiatal korban az egészséges szem a távoli és a közeli tárgyakról is éles képet tud alkotni: ez a szemlencse rugalmasságának köszönhető. 45 éves kor felett viszont szinte mindenkit utolér az öregszeműség, melynek legfőbb oka szemlencse rugalmasságának csökkenése.

Fmed olvasószemüveg

Ez a jelenség sokaknak komoly kellemetlenséget okoz: egyre nehezebben tudják elolvasni az apró betűs szövegeket, a telefon kijelzőjét. A többség először különböző trükköket vet be: nagyobbra állítja a betűméretet, távolabbra tartja a könyvet, felkapcsolja a villanyt. Ezek a módszerek ideig-óráig segítenek, de a végén mégiscsak be kell szereznünk egy olvasószemüveget, aminek használata szintén nehézségekbe ütközik. Kiváltképp, ha sosincs ott amikor szükség lenne rá, vagy állandóan cserélgetni kell a távoli szemüveggel.

Arany évek - a szemnek is

A bosszankodás azonban ezzel nem ér véget, hiszen frusztráló tud lenni, hogy éppen akkor nem találjuk az olvasószemüvegünket, amikor gyorsan szükség volna rá. Ahogy az sem éppen felemelő érzés, amikor elő kell vennünk vásárláskor, hogy lássuk, mi is kerül a kosarunkba. Ám mindenre van megoldás - szokták mondani, és ebben az esetben igaz is. Létezik ugyanis egy világszínvonalú látásjavító lézerkezelés, amely megszabadít az öregszeműségtől és szemüveg nélküli éles látást nyújt közelre és távolra egyaránt. Ez nem más, mint a VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés. Ezt az eljárást Magyarországon elsőként a Focus Medical lézeres látásjavító központ vezette be és 2011 óta folyamatosan végzi ma már a német Zeiss gyár legújabb gyártmányú VisuMax lézerével.

Fmed Frau Spaltlampe

Mitől különleges a VISUMAX LBV kezelés?

A VISUMAX kezelés különlegessége, hogy a korábbi lézerkezelésekkel ellentétben gyorsabb és pontosabb. A szaruhártya lelapítása nélkül, a lehető legkíméletesebben képes létrehozni a lézeres szemműtét elvégzéséhez szükséges lebenyt. Ez azok számára különösen jó hír, akik eddig azért voltak kénytelenek lemondani a lézeres szemműtét nyújtotta éles látásról, mert anatómiai okokból tartani lehetett a szemnyomás megemelkedésének veszélyétől.

Biztonságos és fájdalommentes

A VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés teljesen fájdalommentes, cseppérzéstelenítésben történik, és mindössze néhány perc alatt túl is eshet rajta. Ez a jelenleg elérhető egyik legbiztonságosabb eljárás, amely lehetővé teszi a szemüveg nélküli éleslátást. Mindezt akár a kezelést követő 4. óra után megtapasztalhatja, illetve már másnap dolgozhat, vezethet autót, olvashat és számítógépezhet! Ezen kívül, a kezelés további előnye, hogy szemmegnyitó műtét nélkül kínál megoldást az olvasószemüveg problémájára. Ezért ez egy sokkal biztonságosabb eljárás, mint a műlencse beültetés. A Focus Medicalnál garantáltan jó kezekben lesz a látása, hiszen Magyarország legrégebbi szemészeti lézerklinikájaként az elmúlt 30 évben több mint 50 000 látásjavító kezelést végeztek.

Kinek segít a lézeres olvasószemüveg-kezelés?

Azoknak az 50 és 65 éves kor közöttieknek ajánlott, akiket zavar a távoli és a közeli szemüvegek állandó keresése, cserélgetése. Fontos tudni, hogy a műtét csak azoknál végezhető el, akik szemüveggel jól látnak mind távolra, mind közelre, és egyéb szembetegségük nincs. Ha Ön is szívesen megszabadulna a szemüvegétől, és ehhez a jelenleg elérhető legmodernebb és legkíméletesebb lézerkezelést szeretné választani, jelentkezzen a Focus Medical kedvezményes alkalmassági vizsgálatára!


2020. 09. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés