2024. Július 18. csütörtök
A bonyolult férfitest -  Zongorafutamok az érzékek billentyűin -  Fürödjünk együtt!
A férfi a talpától a feje búbjáig szerelemre termett, izgatható. Olyan a teste, mint a komputerbillentyűzet: bármelyik gombot lenyomjuk rajta, történik vele valami. A legokosabb nők igyekeznek megtanulni játszani a férfi testén, - ahogy a férfiak a nők testén - hogy az együttlétek a legjobbak lehessenek.

"Példát vehetnénk az ázsiai lányoktól, asszonyoktól, akik a Tantra és a Káma Szútra tanításain nevelkedve mindig végig járják a szerelmi művészet hullámvasútját, és nem állnak le az első kanyar után" – mondja Christine Baumann aacheni szexuálpszichológus, a Partnermasszázs című sikerkönyv szerzője. A simogató szex például a hetedik mennyországba repítheti az erotikusan harmonizáló párt. A férfi testét nyolcvanezer, szerfölött érzékeny, és hatszáznegyvenezer, nem annyira érzékeny idegszál hálózza be, ekként a legfontosabb érintésre is képes válaszolni. Az erogén övezeteit pedig olyan tékozló nagyvonalúsággal áldotta meg a természet érzőideg-végződésekkel, hogy a leheletfinom csókra is gerjedelemre támadhat.

Miből készülnek és miért csodálatosak a samponszappanok? >>>

A bonyolult férfitest

Már a bakfis lány is tudja, hogy a férfi a nemi szerve érintésével tűzbe hozható. Mire azonban házasok lesznek, szinte elfelejtik, amit kamaszként még tudtak. Hogy a férfi teste bonyolultabb, mint egy pénisz működése. A férfi szexbillentyűzetének megszólaltatásához nem kell az egész testén játszani. Minden férfinak megvan a maga személyesen legszexisebb pontja, tájéka. Miként az okos és tapintatos férfi igyekszik kímélni partnernője legérzékenyebb (sikítós) pontjait, akként a nőnek is ezt kell tennie, ha lehet, még nagyobb körültekintéssel, mert a férfi bizony meglehetősen szégyenlős kisfiú is, és zavarba jön, ha "rajtakapják" milyen kéjes izgalomba jön, ha mondjuk a köldöke alatt egy centivel simogatják, vagy a nagy lábujjának a begyét, netán a lapockája közepét érintik. Az is előfordulhat, hogy ő maga sem tudott mindeddig erről a vágyközpontról, arról, hogy e kis felület izgatása "beélesíti". S hogy miért nem tudta? Mert eddig senki sem nyúlt hozzá olyan finoman.

Zongorafutamok az érzékek billentyűin

Játsszon a férfi testén, összpontosítson arra, milyen helyzetekben ernyed el vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Az erotikus masszázs igazi művésznői kicsit kukkolók is. Ébren figyelik, hogy partnerük mikor olvad el cirógatás közben. Érdemes figyelni a férfi bőrének színeváltozását, amikor megjelennek a piros foltok, amikor az erek duzzadnak a vérnyomás növekedés miatt, és amikor a férfi már alig-alig tudja türtőztetni magát. További jelek: táguló pórusok, égnek meredő szőrszálak, kemény mellbimbó. Persze a leglátványosabb a nemi szerv növekedése. Ilyen helyzetben a hetvenet verő szív ritmusa akár száznyolcvanra is gyorsulhat, a hasfal lehűl a légzés szaporábbá válik. Az erotikus masszázs egyébként nem csupán szenvedélyes izgalomba hozhatja a férfit, hanem el is ernyesztheti.

Fürödjünk együtt!

A partnermasszázs eszményi bevezetője a közös fürdés, miközben a jótékony meleg víz oldja a feszültséget. Fontos, hogy a kapcsolat egy pillanatra se szakadjon meg a férfi testével, mert akkor elszállhat a vágyáram. A szenvedély koncertjének leghatásosabb zeneszerszáma a női test. A szerelem tudományában és gyakorlatában otthonos francia nők előnyben részesítik a póklábat. Ennek lényege; a férfitest szőrrel borított felületeinek érintésmentes borzolása. A jég is segíthet: a lehűtött ajak is tűzbe hozhatja az erogén zónákat. Vagy az a hét módszer, amelyet Kim Basinger és Mickey Rourke a 9 és fél hét című filmben alkalmazott. Csurgasson mézet, tejszínt, pezsgőt vagy likőrt a férfi testére és tegyen eleget a kívánságainak!

És még egy tipp, befejezésül: Nagyon fontos, hogy a szexjáték mellett a férfi fantáziáját is izgalomba hozzák: például erotikával mondja a szexológus. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy a férfinak a legszexisebb övezete a fejében lévő házi mozija: az agya. Ám a szeretetből táplálkozó szerelem csodákat művel, és képes az egész hálószobát erogén övezetté változtatni.


Forrás: Harmonet

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés