2024. Június 21. péntek
A tárgyszexualitás, azaz objektofília „áldozata” egy brit nő, aki tárgyakba szeret bele. Jelenlegi nagy szerelme a New York-i Szabadság-szobor másolata, vele él együtt.

A 27 éves Amanda Whittaker élettársa az ikonikus szobor emberi léptékű mása. Mellette egész sor, a szoborhoz kapcsolódó emléktárgyat halmozott fel Leeds-i otthonában. Az eredeti művet is meglátogatta már négyszer, és kihajolva a kilátóból, megcsókolta a szobor haját.

tárgyszexualitás

Szerelmét Libbynek becézi (a liberty – szabadság – szóból következőn), és felmerült benne, hogy hivatalosan is házasságra lép vele, vagy legalábbis esküvőt és menyegzőt rendez.

A nő régóta szenved tárgyszexualitástól, tizenévesen egy dobfelszerelésbe lett fülig szerelmes. Nem ő az egyetlen a világon, akiknek hasonló szenvedélyű tárgyvágyai vannak, az esetről beszámoló brit Metro újság további példaként említette azt az 54 éves német nőt, aki 1979-ben feleségül ment a Berlini falhoz. „Frau fal” asszonyneve Eija-Riitta Berliner-Mauer lett, azaz Berlini-Fal Eija-Riitta.


Forrás: MTI
2012. 03. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés