2024. Június 17. hétfő

Szokatlan kifogással hozakodott elő az a lengyel férfi, akit egy angliai kórház személyzeti éttermében rajtakaptak, amint éppen intim közelségbe kerül egy porszívóval.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


A meztelenül térdeplő építési vállalkozóra félreérthetetlen helyzetben bukkant egy biztonsági őr, aki első döbbenete után felszólította a férfit saját maga és a porszívó megtisztítására, majd értesítette a feletteseit.

porszívó szex sex

A felújításra váró kórházépület bezárásával megbízott építési vállalkozó munkáltatóinak azzal indokolta tettét, hogy csak az alsónadrágját szerette volna megtisztítani a porszívóval, ami szerinte egyébként bevett szokás Lengyelországban. A férfit alkalamzó cég szerint bár az eset sokakat megnevettetett, az ilyen viselkedés mégis elfogadhatatlan, ezért a tisztaságmániás lengyelt kirúgták.

A fajtalan tett elszenvedője is érdemel néhány szót, az angolszász országokban népszerű, Henry Hoover névre hallgató porszívó ugyanis festett szemekkel és szájjal rendelkezik, csöve pedig az orrából áll ki. A mostani esetben a szexuális vágy tárgya tehát rendelkezett némi emberi vonással, sokan azonban beérik kevésbé antropomorf társsal is: korábban egy brit férfit egy kerékpárral kaptak rajta egy szállodai szobában, de volt, aki a rideg utcakővel is beérte.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Forrás: Vital
2008. 03. 04.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés