2024. Június 18. kedd
Boldogkert: pihenés a Vértes szívében -  Juss hozzá most kedvezményesen!
A városi élet zűrzavaros forgatagában és a pörgős munkával teli hétköznapokban egyre többet beszélünk a harmóniáról, a kiegyensúlyozott párkapcsolatról és a belső béke megőrzéséről. Csak azt nem vesszük észre, hogy ezek eléréséhez sosem lépünk ki abból a digitális buborékból, ami lehetetlenné teszi a valódi elmélyülést. Pedig a megoldás karnyújtásnyira van tőlünk. A Vértes szívében egy varázslatos rejtett zug, a Boldogkert apartman tárt karokkal vár minket.

Belső egyensúlyunk és a harmónia megtalálása csakis rajtunk múlik. Hiába guglizunk órákon keresztül vagy olvassuk könyvek tucatjait az egészséges életmódról, a boldog párkapcsolat titkairól vagy a munka és magánélet egyensúlyáról, ha megállás nélkül tovább zakatolunk, és hajszoljuk a sikereket és az élményeket. Észre sem vesszük, és a stressz válik igazi „társunkká”. Eljutunk addig a pontig, amikor a szorongás már álmainkba is elkísér. Életünk folyamatos küzdéssé és aggódássá válik, és közben elmulasztjuk megélni a jelent, megfogni a pillanatok adta boldogságot. Álljunk meg MOST és hagyjunk IDŐT magunknak, hogy visszataláljunk Önmagunkhoz! Boldogkert Apartman

Boldogkert: pihenés a Vértes szívében

Már nagyon régen elfelejtettük, hogy van egy biztonságos hely, ami bármikor rendelkezésünkre áll, ami mindig szeretettel fogad minket. Ez pedig a TERMÉSZET. Van egy hely a Vértes szívében, ahol mindezt a békét és csendet megtalálhatjuk. A Boldogkert tulipános kapuján belépve magunk mögött hagyhatjuk a világ zaját, és megtalálhatjuk azt a nyugalmat és harmóniát, amit elvesztettünk a monoton hétköznapokban.

Megnézem a Boldogkertet>>

Ezen a varázslatos helyen feltölthetjük a kimerült energiaraktárainkat, és végre jut idő magunkra, a párunkra és a családunkra, arra, hogy valódi minőségi időt tölthessünk együtt. Az egyforma és zsúfolt wellness szállodák nem képesek olyan feltöltődést biztosítani, mint az igazi TERMÉSZET. Kell egy hely, ahol az ember magára és a párjára tud fókuszálni. Ezt a csendet és nyugalmat biztosítja Önnek és szeretteinek a Boldogkert!

A Boldogkertet Vérteskozmán, egy meseszép egyutcás zsákfaluban találja, amely természetvédelmi területen fekszik, és élő skanzenként működik. Az erdők, túra útvonalak tele vannak élménnyel, ugyanis a környék növény- és állatvilága nagyon gazdag, a levegő kristálytiszta (Magyarországon kiemelkedő). A házigazdák saját és akár egyénre szabott programokkal is várják pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeiket, pl. gyógynövénytúrák, csendes erdei túrák, egyéni és páros önismereti lovaglás. Az apartmanok felszereltsége minden igényt kielégít, minden berendezés és kiegészítőt a magyar, erdélyi és ázsiai kultúra organikus energiája itat át. Szauna és dézsafürdő is rendelkezésre áll a teljes kikapcsoláshoz. A Boldogkert egy rejtett zug a Vértes szívében, ahol találkozhatsz, és együtt lélegezhetsz a Természettel, ami elvezet saját belső világodhoz.

Boldogkert Apartman

Juss hozzá most kedvezményesen!

2023. szeptember 26-ig 30%-os kedvezménnyel foglalhatsz szállást a Boldogkertben hétköznapokra, melyet 2023. december 31-ig vehetsz igénybe, és plusz ajándékként a tiéd lehet egy Coconutoil Cosmetics Bio Boldogság csomag is! Kuponkód: BOLDOGVITAL30.

Itt nézheted meg a Boldogkertet, és foglalhatsz szállást a kuponkóddal>>

Szponzorált tartalom


Szerző: Tomasovszki Beáta

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés